Συνελήφθησαν 5 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

0
2904

Συνελήφθησαν στις 18-19/10/2022 σε περιοχές της Δράμας, της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, πέντε (5) διακινητές, εκ των οποίων τέσσερις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στις 18/10 το πρωί σε επαρχιακή οδό της Δράμας, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
Όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή στις 17/10/2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη περίπτωση, στις 18/10 το πρωί σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, στις 18/10 το απόγευμα στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον τρίτο αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή στις 18/10/2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στην τέταρτη περίπτωση, στις 18/10 το βράδυ στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή στις 18/10/2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτα (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη πέμπτη περίπτωση, στις 19/10 το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον τέταρτο αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμό-διους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις πέντε υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου Δράμας, Ιάσμου και Σαπών Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ