Συνέντευξη με τον Χρήστο Καράδαη

Οι στόχοι για τη φετινή χρονιά

0
978

Ο τερματοφύλακας Χρήστος Καράδαης αγωνίζεται στην Β’ εθνική κατηγορία της Κύπρου με τα χρώματα της ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ. Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει καταγωγή από την Δράμα και αποτελεί φυσικά ένα από τα ταλέντα του νομού.
Ο Καράδαης παλιότερα έχει περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού όπως επίσης είχε γίνει και επαγγελματίας όμως την περσινή χρονιά αποχώρησε και συνέχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κύπρο.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Χρήστο Καράδαη όπου δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ:

Αρχικά να σε ρωτήσω που θα αγωνίζεσαι την νέα αγωνιστική περίοδο
Tην νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζομαι με την ομάδα του Aσιλ λύσης για δεύτερη συνεχή χρονιά

Οι στόχοι σου με την ομάδα της ΑΣΙΛ
Οι στόχοι που έχουμε θέσει σαν ομάδα είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία και νομίζω πως έχουμε όλο το υλικό που χρειάζεται μια ομάδα για να κυνήγησε την άνοδο.

Είσαι ευχαριστημένος με την περσινή σου παρουσία με την Κυπριακή ομάδα;
Δεν θα πω ποτέ πως είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου γιατί πάντα σαν αθλητής ψάχνω το κάτι παραπάνω για να βελτιώνομαι. Σ’ αυτήν την ερώτηση αφήνω τον κόσμο και την ομάδα μου να με κρίνει, νομιζω πως αφού έμεινα και δεύτερη χρονιά στην ομάδα μάλλον καλά τα κατάφερα.

Είναι δύσκολη η ζωή μακριά από την πόλη της Δράμας;
Σίγουρα είναι δύσκολα πολύ δύσκολα, το να φύγεις μακριά από την οικογένειά σου σε ένα μέρος που δεν σε γνωρίζει κανείς, χωρίς φίλους, χωρίς συγγενείς, χωρίς τίποτα είναι σαν να αρχίζεις την ζωή σου από το μηδέν. Μια ζωή που κανείς δεν θα σε λυπηθεί και όλοι θα προσπαθήσουν να σε κατασπαράξουν και να σε διαλύσουν χωρίς να σε λυπηθούν καθόλου, οπότε εκεί έχεις δυο επιλογές. Ή παίρνεις την βαλίτσα σου και γυρίζεις πίσω και όλοι θα σε κολλήσουν την ταμπέλα του αποτυχημένου. Ή σηκώνεσαι και τους δείχνεις την αξία σου και τους διαλύεις πριν σε διαλύσουν, μόνο έτσι θα πάει κάποιος μπροστά, αυτό ισχύει όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στή ζωή όλων μας.

Στα μελλοντικά σου σχέδια είναι να αγωνιστείς στην ομάδα της Δόξας Δράμας;
Δεν θα έλεγα όχι αν με ήθελε η Δόξα Δράμας αρκεί να είχα μια καλή πρόταση από πλευράς Δόξας.

Γνωρίζω ότι από 15 χρόνων ήσουν στον Ολυμπιακό και πέρασες από όλα τα τμήματα υποδομής, τί έζησες στον Πειραιά;
Ναι ήμουν 2 χρόνια στις ακαδημίες κ.16 και κ.17 στη συνέχεια υπέγραψα το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας μου με την πρώτη ομάδα του ΟΣΦΠ, το οποίο ήταν τριετές. Αυτό που έζησα κυρίως ήταν η εμπειρία από την στιγμή που έγινα επαγγελματίας και μετά. Το να κάνω προπόνησεις με την πρώτη ομάδα του ΟΣΦΠ είναι μια τεράστια εμπειρία γιατί όταν κατέβαινα στην Ακαδημία κ.19 για τους αγώνες τα σαββατοκύριακα μου ήταν όλα πάρα πολύ εύκολα και από εκεί πήρα μια πολύ καλή εμπειρία που με βοήθησε και θα με βοηθά σε όλο το διάστημα της καριέρας μου. Επίσης ο ΟΣΦΠ θεωρώ πως έχει τις ιδανικότερες εγκαταστάσεις για να μεγαλώσει ένα παιδί και για αυτό τους ευχαριστώ, όπως επίσης για τον τρόπο που με μεγάλωσαν αλλά και γιατί με τελειοποίησαν σαν αθλητή.

Μελλοντικοί σου στόχοι;
Οι μελλοντικοί μου στόχοι είναι να κυνηγήσω την άνοδο στην πρώτη κατηγορία με την ομάδα μου Ασσιλ λύσης. Δεν βάζω ψηλότερα τον πήχη όπως όλοι, προχωρώ αργά και σταθερά βήματα, σκαλί σκαλί γιατί αν κοιτάς πολύ ψηλά δεν βλέπεις μπροστά σου και μπορεί να πέσεις.

Δημήτρης Μπουτζέκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here