Συνθήματα

0
916

της Βασιλειάδου Θεοδοσίας
Πολιτικού Μηχανικού
Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος“Project για τη Δράμα”

 

 

 

 

Η αξία των συνθημάτων στους προεκλογικούς αγώνες ήταν πάντα μεγάλη. Υπήρξαν πετυχημένα συνθήματα που καθόρισαν τη νίκη σε εκλογικές μάχες. Αντί συνέντευξης, θα ήθελα να επισημάνω κάποια που με λίγα λόγια περιγράφουν τι συνέβη στη Δράμα τα προηγούμενα χρόνια. Και δια της αντιδιαστολής, να δώσουν υποσχέσεις για το τι μπορεί να αλλάξει, όταν το Project κερδίσει τις εκλογές.

Αλλάξτε τη Δράμα. Αλλάξτε την εικόνα της, τη λειτουργία της, τις συμπεριφορές, τον σχεδιασμό και τις προοπτικές της. Αλλάξτε αυτούς που θέλουν να κολυμπάμε σε ρηχά και βρώμικα νερά. Βάλτε τους στην άκρη ψηφίζοντας PROJECT.
Διεκδικήσετε με το PROJECT αυτά που σας αξίζουν. Σε άλλες περιοχές της Ελλάδας γίνονται θαύματα. Και οι «παλιοί» σάς βεβαιώνουν ότι η Δράμα θα προοδέψει κινούμενη με την ταχύτητα των σαλιγκαριών και των χελωνών.

Δημοτικό Κολυμβητήριο, Στάδιο Αλέκος Φρούσιος, ρεκόρ καθυστέρησης κατασκευής των έργων και οι αθλητές της Δράμας άστεγοι κι εξόριστοι για πέντε χρόνια. Πόσο γρήγορα, όμως, μπορούν να τρέξουν παρατάξεις και δημοτικοί σύμβουλοι που μόνιμα «νυστάζουν»;
Ο Ξηροπόταμος πίνει το καλοκαίρι καυτό νερό. Ένα έργο για να βελτιωθεί η υδροδοσία της Κοινότητας κατάντησε βάσανο. Και η περιοχή των Εργατικών Κατοικιών του Αρκαδικού τα τελευταία 20 χρόνια βρωμά. Δεν τολμούν οι κάτοικοι ν’ ανοίξουν το καλοκαίρι τα παράθυρά τους. Ψηφίστε τους «παλιούς»! Στα επόμενα 50 χρόνια θα λύσουν τα προβλήματα σίγουρα.
Η έκφραση «καθαριότητα στην πόλη της Δράμας» είναι ένα άνοστο αστείο, που μας προσβάλει όλους. Σκουπίδια κάθε λογής, μυρωδιές, περιττώματα ζώων συντροφιάς, βρώμικοι και κατεστραμμένοι κάδοι… διάκοσμος του ξεπεσμού, της ανικανότητας και της αδιαφορίας.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα της Δράμας έκλεισε. Η ομάδα και τα πρόσωπα που την βούλιαξαν με τα μη εξυπηρετούμενα δάνειά τους έχουν ονόματα. Ένα σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο όλων των επιχειρηματιών και εμπόρων της Δράμας το έκαναν παράγκα τους! Και σήμερα, σφυρίζοντας αδιάφορα και προσποιούμενοι ότι δεν έχουν καμιά ευθύνη, θέλουν πάλι να κάνουν κουμάντο στη Δράμα. Για να την αποσώσουν!
Η μόνιμη δικαιολογία σε όλα που δεν γίνονται στη Δράμα είναι ότι «δεν υπάρχουν χρήματα» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αλλά οι ίδιοι μειώνουν ακόμα περισσότερο τους πόρους με τις σπατάλες και τις ρεμούλες. Τα ρουσφέτια στους φίλους έχουν κόστος για όλη τη Δράμα. Οι «άρτοι και θεάματα» έχουν κόστος για όλη τη Δράμα. Οι σπατάλες για το θεαθήναι έχουν κόστος για όλους μας. Αλλά οι «παλιοί» ξοδεύουν τα μεταχειρίζονται για να μαζεύουν ψήφους.

Υποσχέσεις για διορισμούς! Υποσχέσεις για δουλειές σε μεγάλες επιχειρήσεις που τάχα θα στήσουν στο μέλλον. Υποσχέσεις για αγορές υλικών, όταν θα γίνει το τάδε έργο ή το άλλο. Εποχικές προσλήψεις σε «δίμηνα», «τετράμηνα», «οχτάμηνα», ευκαιρίες για ρουσφέτια, επιστήμονες στον εκμαυλισμό. Εκμετάλλευση της ανάγκης κάποιων που έχουν πραγματικές ανάγκες. Ο ξεπεσμός της πολιτικής και της διοίκησης στα λασπόνερα και στις συναλλαγές.
Τους ζήσατε, τους γνωρίσατε. Στείλτε τους και κλειδώστε τους στα χρονοντούλαπα της Ιστορίας της πόλης.

Ψηφίστε PROJECT. Για να γίνει η Δράμα πόλη υπόδειγμα καθαριότητας! Πιο όμορφη και πιο λειτουργική! Πιο οργανωμένη, πιο φιλική! Για μια διοίκηση χωρίς σπατάλες και ρεμούλες.
Ψηφίστε αλλαγή πορείας! Ψηφίστε Παρθένα Κιόρτεβε κι ένα επιτελείο συμβούλων που ξέρουν και μπορούν να προσφέρουν! Που αγαπούν τη Δράμα και μπορούν να την πάνε μπροστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!