Τέταρτη έξοδος από την Δημοτική Αρχή

0
1675
  • †Επιστολή ανεξαρτητοποίησης και από τον Αναστάσιο Βασιλειάδη†
  • Μίλησε για 4,5 χρόνια που πήγαν την πόλη μας ακόμη πιο πίσω

Tην δήλωση ανεξαρτητοποίησής του από την παράταξη “Ενώνουμε την Δράμα” κατέθεσε προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αναστάσιος Βασιλειάδης την Δευτέρα. Η δήλωση έγινε γνωστή από τον ίδιο χθες Τρίτη.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά αποχώρηση – ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής στον Δήμο Δράμας που εμφανίζει όπως όλα δείχνουν προβλήματα συνοχής μεταξύ των στελεχών της. Θυμίζουμε ότι ήδη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ανεξαρτητοποιήθηκαν οι κ.κ. Νίκος Ηλιάδης, Σταμάτης Ρεμόντης, Ανέστης Τερζής και Αναστάσιος Βασιλειάδης.
Μιλώντας χθες Τρίτη στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο κ. Αναστάσιος Βασιλειάδης είπε ότι προχώρησε στην κατάθεση την ανεξαρτητοποίησης σημειώνοντας “Είπαμε ότι θα κάνουμε ως Δημοτική Αρχή πολλά πράγματα. τελικά περάσαμε τον πήχη από κάτω και όχι από επάνω. Στην διάρκεια της θητείας μου υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας, ο Δήμαρχος ήταν εξαφανισμένος, δεν σήκωνε τηλέφωνα και ήταν όλη την ώρα στο εξωτερικό ή εκτός Δράμας. Προσπαθούσε να διοικήσει με τους διευθυντές. Άλλα έλεγε σε αυτούς άλλα σε εμάς και στους αντιδημάρχους. Όλο αυτό δημιουργούσε πρόβλημα δυσλειτουργίας. Είχε μια κλειστή ομάδα και αυτό φάνηκε στην πορεία. Μας ψήφισε ο κόσμος για να λύσουμε προβλήματα και όχι να βγάζουμε τους διευθυντές των υπηρεσιών να απαντούν για εμάς. Δεν επιτρέπεται να κάνει τέτοια λάθη με τόσα χρόνια την αυτοδιοίκηση. Είχα μεγάλες προσδοκίες από τον Δήμαρχο αλλά δυστυχώς έπεσα έξω όπως και πολλοί άλλοι. Είχα ενημερώσει τον Δήμαρχο εδώ και ενάμιση χρόνο ότι δεν θα είμαι και πάλι υποψήφιος μαζί του αλλά έντιμα θα συμμετέχω στα Δημοτικά Συμβούλια, προσπαθώντας για το κοινό καλό”…
Στην επιστολή πάντως που κατέθεσε προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Αναστάσιος Βασιλειάδης αναφέρει επί λέξη τα εξής: “Η ενασχόλησή μου με τα κοινά είχε έναν και μοναδικό στόχο. να συμβάλλω και εγώ ώστε η Δράμα να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και να γίνει μια αναπτυσσόμενη πόλη. Δυστυχώς οι επιλογές και ο τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων του Δήμου Δράμας, από την σημερινή Δημοτική Αρχή και μετά από 4,5 ολόκληρα χρόνια ερασιτεχνικών επιλογών, πήγαν την πόλη μας ακόμη πιο χαμηλά, ακόμη πιο πίσω. Χάσαμε χρόνο. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη δυνατότητας αντιμετώπισης των σοβαρών υποθέσεων και ανάληψης ευθυνών. Ακόμη και σε απλά ζητήματα της καθημερινότητας υπάρχει ο φόβος ανάληψης ευθυνών αλλά και αποτελεσματικότητας. Κι αυτό σας το δηλώνω μετά λόγου γνώσεως διότι υπηρέτησα τη Δράμα ως εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού επί δυο χρόνια και Αντιδήμαρχος για ένα έτος. Γνωρίζω εκ των έσω τον τρόπο λειτουργίας της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Δεν είναι τυχαίο πως η Δράμα είναι ουραγός πόλη σε μια φτωχή περιφέρεια της Ελλάδας. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με θέληση για προσφορά και αγάπη για τον τόπο μου γιατί θέλω να γραφτεί και το δικό μου όνομα στην ιστορία της Δράμας όταν θα κατατάσσεται πρώτη αναπτυσσόμενη πόλη της Ελλάδας. Έτσι λοιπόν σας δηλώνω σήμερα πως θα συνεχίσω ώς ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. Θα υπηρετήσω τη θέση αυτή που μου έδωσαν οι δραμινοί το 2014, ασκώντας τα καθήκοντά μου έξω από τις όποιες αγκυλώσεις και δεσμεύσεις που είχα μέσα στην Δημοτική παράταξη που πίστεψα κάποτε, όμως πρόδωσε τα όνειρά μου και φάνηκε κατώτερη των προσδοκιών μας. Παρακαλώ κύριε πρόεδρε να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από τον Νόμο και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει γνωστό στην Ολομέλεια”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ