«Θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο»

0
4129
Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δράμας της ΝΔ, Αλέξανδρος Γεωργιάδης

Αλέξανδρος Γεωργιάδης, πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δράμας της ΝΔ
«Να πάψουν ορισμένοι λαλίστατοι να μπαίνουν στον πειρασμό της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου»

«Προφανώς και θα πρέπει να εμβολιαστούμε. Χρειάζεται να ακούσουμε τους ειδικούς. Εφόσον τα εμβόλια πάρουν έγκριση από τους διεθνείς οργανισμούς, προφανώς και πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Εγώ θα είμαι και από τους πρώτους που θα κάνουν εμβόλιο, για να δώσω και το παράδειγμα στους συμπολίτες μας και όχι μόνο» δήλωσε χθες μιλώντας στα «Χ» για την εξέλιξη της πανδημίας, ο πρόεδρος της ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Δράμας της ΝΔ, Αλέξανδρος Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι η ιστορία έχει αποδείξει ότι μέσω των εμβολίων μπορούν να αντιμετωπιστούν καταστάσεις όπως αυτή που βιώνουμε.
Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο τοπικός μηχανισμός της ΝΔ και η Δ.Ε.Ε.Π. Δράμας είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που σχετίζεται με την ενίσχυση του Νοσοκομείου της Δράμας. Πρόσθεσε επίσης ότι γίνονται προσπάθειες στήριξης του έργου του νοσοκομείου τόσο από την Περιφέρεια όσο και από την Κυβέρνηση που είναι δίπλα στο Νοσοκομείο της Δράμας, στους υγειονομικούς και το υπόλοιπο προσωπικό του. «Στέλνουμε το ίδιο μήνυμα που δώσαμε από την πρώτη ημέρα που μπήκαμε σε αυτή την υγειονομική κρίση. Θα πρέπει μείνουμε σπίτι ώστε να μείνουμε ασφαλείς, Να κάνουμε μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις ώστε να ανακόψουμε το κύμα της πανδημίας και να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών».
Παράλληλα ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. της ΝΔ στη Δράμα, αναφέρθηκε και σε δηλώσεις «λαλίστατων» όπως τους χαρακτήρισε, επιμένοντας να μην αναφέρει ονόματα και περιοριζόμενος στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Δ.Ε.Ε.Π. Δράμας της ΝΔ, με την οποία έγιναν γνωστά τα εξής:
«Το επιδημιολογικό φορτίο στη Δράμα υπήρξε, δυστυχώς, αρκετά υψηλό. Το Γενικό Νοσοκομείο μας, άντεξε και αντέχει στην πίεση που παρουσιάστηκε. Ήταν καθοριστική γι’ αυτό, η ενίσχυσή του σε επιστημονικό προσωπικό αλλά και σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό κατά τους τελευταίους 8 μήνες.
Είναι σημαντικό για τη θετική εξέλιξη του πανδημικού φαινομένου στον τόπο μας να πάψουν ορισμένοι λαλίστατοι να μπαίνουν στον πειρασμό της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου και της επιδημιολογικής πίεσης. Να πάψουν να φωνασκούν άσκοπα και χωρίς λόγο.
Με σεβασμό και διάθεση συμπαράστασης προς τους μεγάλους αγωνιστές των ημερών, που δεν είναι άλλοι από τους υγειονομικούς μας, τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και το λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, κάνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας για αυστηρή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας. Είναι ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και το πιεζόμενο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Τηρούμε τα μέτρα επιμελώς! Αποφεύγουμε κάθε άσκοπη μετακίνηση, κρατούμε αποστάσεις, φορούμε τη μάσκα μας σχολαστικά και φροντίζουμε να τηρούμε τους όρους υγιεινής όσο πιο σχολαστικά μπορούμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ