Θέλει τη νίκη με Διομήδη Άργους το Σάββατο ο Bianco Monte Δράμα 1986

0
1594

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση την Τετάρτη με την ΑΕΚ, οι Δραμινοί αναζητούν τη νίκη με τον Διομήδη Άργους το Σάββατο στις 18:00 στη Δράμα.
Το παιχνίδι θα μεταδώσει απευθείας το STAR Β. Ελλάδος.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια και το βαρύ πρόγραμμα τεσσάρων παιχνιδιών που τρέχει η ομάδα, αφού παίζει συνεχώς Τετάρτη – Σάββατο, έχουν φέρει κόπωση στους παίκτες οι οποίοι διψούν όμως για τη νίκη, αφού στη Δράμα είναι γνωστό ότι όποιος περάσει θα περάσει πολύ δύσκολα.
Το ευχάριστο για τον Σάκη Βαλαβάνη είναι ότι δεν έχει τραυματισμούς και η ομάδα από την Πέμπτη είναι σε ρυθμούς προετοιμασίας για το παιχνίδι με το Άργος.  Είναι γνωστό ότι στο Άργος η ομάδα ηττήθηκε πολύ δύσκολα αφού προηγήθηκε και με 20–22 κάνοντας στα τελευταία τρία λεπτά λάθη που την στέρησαν την πολυπόθητη νίκη.
Βέβαια, ο διαιτητής Γεράσιμος Σκλαβενίτης σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν έδωσε περιθώριο στη δραμινή ομάδα να μπει στο παιχνίδι, κάτι που κάνει συνεχώς σε κάθε παιχνίδι που διαιτητεύει την ομάδα στην Αθήνα και αυτά είναι θέματα που κάποια στιγμή και η Κ.Ε.Δ. θα πρέπει να τα δει λεπτομερώς ώστε τουλάχιστον να μην επαναλαμβάνονται.
Ο Τερματοφύλακας Λευτέρης Παπάζογλου δήλωσε για το παιχνίδι: “Το παιχνίδι με τον Διομήδη είναι το τελευταίο εντός έδρας για την φετινή χρονιά. Πρέπει να είμαστε 60 λεπτά συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να πετύχουμε τη νίκη. Παρ’ όλη την κόπωσή μας (τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα), για μία ακόμα φορά θα πρέπει να δείξουμε το 100% των δυνατοτήτων μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here