Θεόφιλος Ξανθόπουλος: Δήλωση για Πανδραμαϊκό

0
1046

Ως γνήσιος φίλαθλος αλλά και Δραμινός Πολίτης παρακολουθώ την περιπέτεια του Πανδραμαϊκού, που οφείλεται στις παλινωδίες της Πολιτείας και στην ανεπάρκεια του αρμόδιου υπουργού κ. Λ. Αυγενάκη. Δεν γνώριζα μέχρι χθες το περιεχόμενο της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΤ3 με τίτλο ΚΟΣΜΟΣ των ΣΠΟΡ του δημοσιογράφου κ. Γ. Δέλκου, στην οποία παρουσιάσθηκαν αποκλειστικά οι απόψεις του Σωματείου ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ & γίνεται άκρως μονομερής παρουσίαση του θέματος, ενώ υπάρχουν αρνητικές κρίσεις για την προσφυγή του Δραμινού Σωματείου. Αφού με ειδοποίησαν φίλαθλοι (όχι μόνον του Πανδραμαϊκου) ζήτησα και ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο του ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ κ. Κ. Καϊρη, ο οποίος και μού απέστειλε τον σχετικό σύνδεσμο.
Επικοινώνησα σήμερα Δευτέρα 22/8 με το γραφείο του Γενικού Δ/ντη της ΕΤ3 κ. Φίλιο Στάγκου και του μετέφερα την αποδοκιμασία της Δραμινής Κοινωνίας για την εξώφθαλμα αντιδεοντολογική παρουσίαση του θέματος και περιμένω τις ανάλογες εξηγήσεις. Ατυχώς με τον κ. Γ. Τραπεζανίδη, προϊστάμενο του Αθλητικού Τμήματος της ΕΤ3, παρ’ όλες τις προσπάθειές μου, μέχρι στιγμής δεν κατόρθωσα να επικοινωνήσω.
Η μονομερής παρουσίαση απόψεων εκτός από την πολιτική ειδησεογραφία φαίνεται ότι «μόλυνε» και την αθλητική. Και ο Πανδραμαϊκός υπέστη αυτήν την προσβλητική συμπεριφορά. Όμως αυτό δεν αφορά μόνον το Σωματείο, αφορά όλη την Δραμινή Κοινωνία. Και γι’ αυτό η αντίδρασή μας πρέπει να είναι ενιαία, μαζική και προφανώς υποστηρικτική και προς τον Πανδραμαϊκό και, κυρίως, προς την Αλήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!