Θεόφιλος Ξανθόπουλος: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαντά στα προβλήματα της κοινωνίας

0
554

Η ΝΔ δεν καταλαβαίνει την αγωνία των πολιτών


 

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει το πρόγραμμά του, ένα πρόγραμμα με στόχο τη μείωση των τιμών, την αύξηση των μισθών, την ρύθμιση των χρεών και ένα δίκαιο αποτελεσματικό κράτος. Και με αυτό πορεύεται στο λαό. Η ΝΔ δεν καταλαβαίνει τι γίνεται στη κοινωνία. Το γεγονός ότι ένας συνταξιούχος δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα του είναι γι’ αυτήν παράπλευρη απώλεια. Θα χαθούν σπίτια από τα χρέη και πρέπει να παρέμβουμε για να σώσουμε τη πρώτη κατοικία των πολιτών» τόνισε ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Δράμας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Και όπως συμπλήρωσε, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρά τα όσα υποστηρίζει η ΝΔ, είναι κοστολογημένο στα 5,5 δισ. ευρώ ετησίως, κάτι που μπορεί να αντέξει ο προϋπολογισμός, ενώ πολλά από τα μέτρα έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα και θα φέρουν νέα χρήματα.
Απαντώντας στις αιτιάσεις και του παριστάμενου υποψηφίου της ΝΔ Δ. Καιρίδη, σημείωσε την αγωνία και την αμηχανία της ΝΔ να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ένα κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, που κυβέρνησε τη χώρα, την έβγαλε από τα μνημόνια, είναι το μεγαλύτερο σε ποσοστά κόμμα της Αριστεράς στην Ευρώπη και διεκδικεί να ξανακυβερνήσει.
“Ο ΣΥΡΙΖΑ από τη πρώτη στιγμή έκλεισε το θέμα εξόδου της χώρας από το ευρώ. Η Ελλάδα κινδύνευσε με έξοδο από τον Σόιμπλε που είναι ομογάλακτος με τη δεξιά. Εμείς επιλέξαμε να κρατήσουμε τη χώρα στο ευρώ και την βγάλαμε από τα μνημόνια. Είναι άσφαιρη η κριτική που γίνεται, δεν έχει καμία σχέση με τα πεπραγμένα μας. Αλλά για την ΝΔ, η ιστορία ξεκινά το 2015”, υπογράμμισε.
Ο κ. Ξανθόπουλος υπεραμύνθηκε της απλής αναλογικής που αποτελεί όπως σημείωσε πάγιο αίτημα της Αριστεράς και που θα οδηγήσει σε προοδευτική κυβέρνηση αν ο λαός αναδείξει ον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρώτο κόμμα. “Αυτό θα σημάνει ότι εγκρίνει την πρόταση μας για προοδευτική κυβέρνηση και την πρότασή μας θα την απευθύνουμε σε όλη την προοδευτική αντιπολίτευση. Και εκεί θα κριθούν όλοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!