Θετικός βρέθηκε καθηγητής μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας – Κλειστό το Δημοτικό Ωδείο για προληπτικούς λόγους

0
3545
Δημοτικό Ωδείο Δράμας

Θετικός βρέθηκε καθηγητής μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας – Κλειστό το Δημοτικό Ωδείο από σήμερα Δευτέρα μέχρι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου για προληπτικούς λόγους

 Με ανακοίνωσή του ο κ. Δεμερτζής, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού υπό την ομπρέλα του οποίου λειτουργεί το Δημοτικό Ωδείο Δράμας, ενημέρωσε τους πολίτες της Δράμας ότι για λόγους πρόληψης και ασφάλειας το Ωδείο Δράμας θα παραμείνει κλειστό μέχρι την επόμενη Κυριακή, 25 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Αγαπητοί γονείς, καθηγητές και σπουδαστές του δημοτικού ωδείου Δράμας σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους το δημοτικό ωδείο Δράμας θα παραμείνει κλειστό από σήμερα 19 έως και την Κυριακή 25 Οκτώβριου 2020.

Προβαίνουμε στη παραπάνω ενέργεια διότι την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, διεγνώσθη με covid 19 καθηγητής μουσικής που παρέδωσε δια ζώσης μάθημα στο ωδείο μας τη προηγούμενη Δευτέρα, ενώ παράλληλα διδάσκει άλλη μέρα και στο δημοτικό ωδείο Καβάλας

Επικοινωνήσαμε  άμεσα με την υπηρεσία του ΕΟΔΥ στη Δράμα και οι οδηγίες που λάβαμε είναι να κλείσουμε προληπτικά το ωδείο, για μια εβδομάδα, προβαίνοντας στην απολύμανση όλων των χώρων μας, που έτσι κι αλλιώς πράττουμε καθημερινά και  ιχνηλατώντας παράλληλα όλες τις επαφές που είχε ο εν λόγω καθηγητής.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Πολιτιστικού Οργανισμού τηρώντας όλο το προηγούμενο διάστημα τα μέτρα που προβλέπονται για την αποφυγή του κρούσματος του κορονοϊού και σεβόμενοι πρωτίστως την υγεία των σπουδαστών και υπαλλήλων του οργανισμού μας ακολουθεί τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα με ασφάλεια το συντομότερο δυνατόν.

Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή σας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού

Δεμερτζής Γεώργιος»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ