ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΔΡΑΜΑΣ: Με παρουσία πλήθους κόσμου και ευχές για επιτυχίες έγινε ο αγιασμός

0
772

Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα
εκπαιδευτική χρονιά 2019-2020 της Θρακικής Εστίας Δράμας. Στα γραφεία του συλλόγου, επί της Λ. Στρατού 63, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, μέλη, χορευτές/τριες, φίλοι/ες αλλά και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων που ευχήθηκαν η νέα χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες και συμμετοχές σε πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί αυτοδιοικητικοί της Δράμας όπως ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο εντεταλμένος Περιφερ. Σύμβουλος πολιτισμού κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, ο πρόεδρος του Περιφερ. Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Αντιδήμαρχος
Δράμας κ. Χρήστος Κυριακίδης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Δράμας, οι εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων κ. Στέργιος Ηλιόπουλος, κα Χρύσα Σιδερά, κ. Γιάννης Μυστακίδης, η αντιπρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ, ενώ επίσης χαιρετιστήρια επιστολή έστειλε και η βουλευτής Δράμας του Κινήματος Αλλαγής κα Χαρά Κεφαλίδου.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Θρακικής Εστίας Δράμας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στον αγιασμό και εύχονται καλή χρονιά
σε όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου.
Το πρόγραμμα εκμάθησης έχει ως εξής:
„1ο τμήμα ενηλίκων:
Δευτέρα & Τετάρτη 19:00-20.30.
Χοροδιδάσκαλοι: Χρύσα Σιδερά – Ηλίας Ομηριάδης.
„Τμήμα εμφανίσεων:
Δευτέρα & Τετάρτη 20.30-22:00.
Χοροδιδάσκαλοι: Χρύσα Σιδερά – Ηλίας Ομηριάδης.
„Χορωδία: Τρίτη 17:00-18:00.
Υπεύθυνη διδασκαλίας: Σοφία Νεοχωρίτου.
„Μουσικοκινητική: Τρίτη 18:00- 19:00.                                                                           Δασκάλα μουσικοκινητικής: Ελένη Τοπαλίδου.
„Παιδικό τμήμα πρώτων τάξεων Δημοτικού: Παρασκευή 17:00-18:00.                       Χοροδιδάσκαλος: Χρύσα Σιδερά.
„Παιδικό τμήμα: Παρασκευή 18: 00-19:00.                                                               Χοροδιδάσκαλος: Χρύσα Σιδερά.
„Προεφηβικό – εφηβικό: Παρασκευή 19:00-20:00.                                                   Χοροδιδάσκαλος: Χρύσα Σιδερά.
Οι εγγραφές συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χορευτικής περιόδου στο χώρο του Συλλόγου μας επί της Λ. Στρατού 63 και στο τλ. 2521025949 τις ημέρες και ώρες
των μαθημάτων μας.
Χοροδιδάσκαλοι: Χρύσα Σιδερά – Ηλίας Ομηριάδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ