Τιμήθηκαν από τον Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ οι αθλήτριες του ΣΕΡΓ και του ΓΣ Δράμας για τις διακρίσεις τους

0
306
Ο κ. Παπαεμμανουήλ με τις αθλήτριες του ΣΕΡΓ

Τις πρωταθλήτριες Ελλάδας στη ρυθμική γυμναστική, τα κορίτσια του ΣΕΡΓ Δράμας όπως και την πρωταθλήτρια ομάδα Βόλεϊ Κ18 του Γυμναστικού Συλλόγου Δράμας στο περιφερειακό πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, καλωσόρισε με λουλούδια και τίμησε στο γραφείο του το πρωί της Τρίτης ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Τα κορίτσια του ΣΕΡΓ απέσπασαν στο πρωτάθλημα που έγινε πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο (μπάλα και κορδέλες) και χάλκινο μετάλλιο στα στεφάνια. Ο κ. Παπαεμμανουήλ συνεχάρη τις αθλήτριες, την προπονήτρια του ΣΕΡΓ και τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες αυτές σε ένα πολύ δύσκολο αλλά και όμορφο άθλημα το οποίο συνδυάζει πάρα πολλά στοιχεία και ταυτόχρονα είναι πολύ θεαματικό και πολύ δύσκολο όπως είπε, αφού απαιτεί αυτοσυγκέντρωση, πολλές ώρες προπόνησης, αρμονία στις κινήσεις κ.ο.κ. Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας ευχαρίστησε τις αθλήτριες καθώς όπως εξήγησε έκαναν περήφανους όλους τους Δραμινούς και τις συνεχάρη ζητώντας να συνεχίσουν να εργάζονται με πνεύμα ομαδικότητας, ευχόμενος υγεία αλλά και καλή επιτυχία στα μαθήματα του σχολείου τους. Ο ίδιος ανέφερε ότι χάρη στην προσπάθεια του ΣΕΡΓ η ρυθμική γυμναστική έχει πια στη Δράμα μια ιστορία και έχει δημιουργήσει ένα όνομα για το οποίο όλοι είναι υπερήφανοι.
Σχετικά με τις διακρίσεις του ΣΕΡΓ η κα Ελένη Μακρή προπονήτρια του συλλόγου, δήλωσε ότι την Κυριακή των Βαΐων στον τελικό των οργάνων, τα κορίτσια του ΣΕΡΓ κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση στο σύνθετο όργανο με τις κορδέλες και τις μπάλες και την 3η θέση στα στεφάνια. Αυτό όπως είπε, επιτεύχθηκε μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων. Διευκρίνησε ότι τα κορίτσια του ΣΕΡΓ ήταν πρωταθλήτριες από την πολύ μικρή κατηγορία των πανκορασίδων και συνέχισαν να είναι σε κάθε κατηγορία. Πρόσθεσε ότι επιθυμία τόσο της ίδιας όσο και των αθλητριών του ΣΕΡΓ ήταν όχι μόνο να ανέβουν στο βάθρο αλλά να κατακτήσουν και την πρώτη θέση.

Οι επιτυχίες του Γυμναστικού Συλλόγου Δράμας
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας τίμησε το πρωί της Τρίτης και τις αθλήτριες βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Δράμας που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες του περιφερειακού πρωταθλήματος βόλεϊ Κ18, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που κέρδισαν στον τελικό την Αλεξανδρούπολη με 3-0 σετ. Τις ευχαρίστησε για τη χαρά που έδωσαν στον κόσμο της Δράμας και ευχήθηκε να υπάρξουν σημαντικές επιτυχίες και στη συνέχεια αλλά και στα μαθήματα των αθλητριών στο σχολείο. Είπε ότι η Αντιπεριφέρεια Δράμας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας. Από την πλευρά του ο κ. Χρήστος Ηλιόπουλος τεχνικός σύμβουλος της ομάδας ευχαρίστησε την Αντιπεριφέρεια Δράμας για την αναγνώριση των κόπων των αθλητριών και τόνισε ότι ο σύλλογος είναι σε ένα project που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια και αυτή τη στιγμή δρέπει τους καρπούς του, τονίζοντας ότι οι αθλήτριες του ΓΣ Δράμας έχουν πολύ σοβαρές ελπίδες να διεκδικήσουν την είσοδό τους μέσα στην τελική τριάδα.

 

O κ. Παπαεμμανουήλ με τις αθλήτριες του ΓΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ