Την Κυριακή 11 Ιουνίου οι Ορεινοί Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού

0
215

Ο Περιβαλλοντικός Φιλαθλητικός Σύλλογος Δήμου Δοξάτου «ΠΕΡΙ.ΦΙ.ΣΥ.» με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, του Δήμου Δοξάτου και της ΔΗΚΕΔΗ Δήμου Δοξάτου, προκήρυξε τους 3ους Ορεινούς Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού «ZYGAKTIS TRAIL». Η εκκίνηση των αγώνων θα γίνει στο Κεφαλάρι την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 9 το πρωί.
Οι Ορεινοί Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού είναι ένα νέο εγχείρημα που στόχο έχει την αξιοποίηση και ανάδειξη, ενός αγνώστου για πολλούς, ορεινού όγκου του Νομού Δράμας, τα Όρη Λεκάνης, και την ιστορία του αρχαίου ποταμού Ζυγάκτη. Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι το νέο αυτό μονοπάτι να γίνει πόλος έλξης και να δέχεται επισκέψεις, τόσο από αθλητές αλλά κυρίως από περιπατητές καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Οι Ορεινοί Αγώνες «Ζυγάκτη Ποταμού» αποτελούνται από τον αγώνα μήκους 24 χιλιομέτρων. Η διαδρομή είναι όλη σε μονοπάτια/χωματόδρομους με εξαίρεση τα τελευταία μέτρα πριν τον τερματισμό οπού ο αθλητής θα κινηθεί μέσα σε κατοικημένη περιοχή.
Επίσης από τον αγώνα μήκους 6 χιλιομέτρων. Η διαδρομή αυτού του αγώνα είναι όλη σε χωματόδρομους με εξαίρεση τα τελευταία μέτρα πριν τον τερματισμό οπού ο αθλητής θα κινηθεί μέσα σε κατοικημένη περιοχή.
Η διάρκεια των ηλεκτρονικών εγγραφών είναι μέχρι και την Παρασκευή 02 Ιουνίου έπειτα από το πέρας τις ημερομηνίας η οργανωτική επιτροπή του αγώνα θα ανακοινώσει τον αριθμό των επιπλέον αθλητών που θα δεχτεί να εγγραφούν στην γραμματεία του αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ