Το Επιμελητήριο Δράμας επισκέφτηκε η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, κ. Elizabeth K. Lee

0
1751

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει ότι η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, κ. Elizabeth K. Lee, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Δράμας την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου σε μια προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο κ. Στέφανο Γεωργιάδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και επιβεβαίωσε τη διαχρονική φιλία και συνεργασία των δύο χωρών, που εφέτος κλείνει τα 200 χρόνια.
Ειδικά για την επιχειρηματικότητα, η συζήτηση αφορούσε ισχυρά την καινοτομία και την υψηλή τεχνολογία, την αγροτοδιατροφή και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Συζητήθηκε επίσης η θέση και η παρουσία των δραμινών εξαγωγικών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος κ. Στέφανος Γεωργιάδης ξενάγησε τη Γεν. Πρόξενο κ. Elizabeth Lee, στη δομή Στήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων Lab40 και την ενημέρωσε για τους στόχους και τις προοπτικές συνεργασίας που υπάρχουν σε διεθνές επίπεδο. Εκφράστηκε αμοιβαία, η ικανοποίηση για τις δυνατότητες συνεργασίας που ανοίγονται το επόμενο διάστημα στους τομείς κοινού ενδιαφέροντος.
Η Γενική Πρόξενος σε μια ευγενική χειρονομία χάρισε στον Πρόεδρο το υπέροχο φωτογραφικό λεύκωμα «The California Surf» και κρασί από την Καλιφόρνια. Αντίστοιχα ο Πρόεδρος κ. Γεωργιάδης χάρισε το Ιστορικό Λεύκωμα «100 Χρόνια Επιμελητήριο Δράμας» και κρασί της δραμινής γης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ