Ζημιές και προσαγωγές κατά την διάρκεια των καταλήψεων στο 3ο και 4ο ΓΕΛ

Κλήθηκαν στην αστυνομία, γονείς των μαθητών και εκπαιδευτικοί

0
4314

Ζημιές κατά τη διάρκεια των καταλήψεων προέκυψαν στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος του 3ου και 4ου ΓΕΛ Δράμας, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες των “Χ”, να προσαχθούν μαθητές στην Αστυνομία και να κληθούν εκπαιδευτικοί και γονείς , προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξε καταγγελία για άτομα με κουκούλες και μάσκες, τα οποία έσπασαν τζάμια σχολικής αίθουσας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, εκπαιδευτικοί του 3ου ΓΕΛ, αφού ειδοποιήθηκαν, μετέβησαν στον χώρο του σχολείου κατά την διάρκεια της κατάληψης και διαπίστωσαν σπασμένα τζάμια, από την πλευρά του ειδικού σχολείου.

Στον χώρο του σχολείου μετέβησαν και αστυνομικοί προκειμένου να διερευνήσουν το περιστατικό. Τα ελάχιστα παιδιά που βρισκόταν στον χώρο της κατάληψης εκείνη την ώρα προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου αργότερα, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, κλήθηκαν και γονείς, καθώς τα περισσότερα από αυτά ήταν ανήλικα. Οι μαθητές που προσήχθησαν ήταν μαθητές του 3ου και 4ου ΓΕΛ. Αλλά ανάμεσα στα παιδιά που προσήχθησαν υπήρχαν και εξωσχολικοί

Η υπόθεση αυτή είναι υπό διερεύνηση από τις αρχές αλλά κανείς δεν γνωρίζει ακόμη, αν τελικά οι μαθητές ή οι εξωσχολικοί που προσήχθησαν είναι υπεύθυνοι ή όχι, για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο σχολικό συγκρότημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ