Το Μουσικό Σχολείο Δράμας συμμετέχει στο Αφιέρωμα στη Γαλλοφωνία 2019

0
2321

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας συμμετέχει στο Αφιέρωμα στη Γαλλοφωνία 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.
Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Καβάλας – Δράμας – Ξάνθης, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Δράμας, καθώς και με τη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δράμας.
Συμμετέχει η Χορωδία της Α΄ γυμνασίου, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια από τη γαλλική ταινία «Τα παιδιά της χορωδίας», σε διδασκαλία και διεύθυνση της καθηγήτριας, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου. Στο πιάνο συνοδεύουν ο μαθητής και οι μαθήτριες της Β΄ γυμνασίου, Παναγιώτης Βεδούρας, Αναστασία Βρέττα και Γεωργία Εμμανουλούδη, καθώς και η μαθήτρια της Α΄ λυκείου, Αγγελική Μπογατίνη.
Επιπλέον, θα ερμηνεύσουν σόλο γαλλικά τραγούδια οι μαθήτριες, Στέλλα Παντούδη και Δήμητρα Πετροπούλου της Α΄ λυκείου, Βάλια Αλτιπαρμάκη της Γ΄ γυμνασίου και Σταυρούλα Γελκοβάνη της Β΄ γυμνασίου, σε διδασκαλία του καθηγητή Ηρακλή Σιδέρη. Στο πιάνο συνοδεύουν η μαθήτρια της Γ΄ λυκείου, Λυδία Κεφαλίδου, καθώς και ο καθηγητής Ηρακλής Σιδέρης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ