Το νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ. Α.Μ.Θ.

1
685

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2022, στην Αλεξανδρούπολη, η τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Α.Μ.Θ, με την παρουσία πλήθος σωματείων μελών της Ένωσης που είχαν δικαίωμα ψήφου.
Σε εξαιρετικό κλίμα παρουσιάσθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός, καθώς και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο από 01/01/2022, έως 01/9/2022. Από το Σώμα της Γ.Σ. εγκρίθηκε ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός, καθώς και η Απαλλαγή των μελών του απερχόμενου Δ.Σ. για την προαναφερόμενη περίοδο.
Ακολούθησε η διαδικασία εκλογής μελών (ψηφοφορία) νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ο πρόεδρος της Γαίας Δράμας εκλέγεται για 2η τετραετία αναλαμβάνοντας τη θέση του Ειδικού Γραμματέα της Ε.Σ.Πε. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ακολούθησε το 1ο Διοικητικό Συμβούλιο για το νέο Δ.Σ., όπου έγινε ομόφωνα η κατανομή των αξιωμάτων:
Πρόεδρος: ΚΕΜΑΝΕΤΖΗΣ Ειρήναρχος
Αντιπρόεδρος: ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Αθηνόδωρος
Γενικός Γραμματέας: ΞΕΝΟΥΔΑΚΗΣ Γεώργιος
Ειδικός Γραμματέας: ΚΑΠΠΑΣ Αθανάσιος
Ταμίας: ΤΣΙΡΤΣΙΔΗΣ Γεώργιος
Μέλος: ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ Δημήτριος
Μέλος: ΡΕΜΜΟΣ Θεόδωρος
Μέλος: ΔΡΑΧΤΙΔΗΣ Παντελής
Μέλος: ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ Πολυξένη

Δήλωση του Προέδρου της Γαίας Δράμας, Αθανασίου Κάππα:
«Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την ψήφο σας, επιλέγοντάς με στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για δεύτερη τετραετία. Θέλω γρήγορα να σας ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή, ανταποκρινόμενος όσο το δυνατό καλύτερα στα νέα καθήκοντα ως Ειδικός Γραμματέας. Συγχαρητήρια σε όλους που εξελέγησαν, αλλά και σε όλους αυτούς που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία. Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου για το όμορφο “ταξίδι” που ζήσαμε. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ένωσης Ειρήναρχο Κεμανετζή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε, συντόνισε, οργάνωσε, καθοδήγησε και ενέπνευσε την πορεία μας προς την κάλπη».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!