Το νέο ΔΣ της ΑΕ Καλαμπακίου

0
629

– Πρόεδρος ο Γιώργος Κελετζής
– Συνεχίζει στον πάγκο ο Λάζαρος Μουρατίδης


Διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΑΕ Καλαμπακίου και όπως ήταν αναμενόμενο το σχήμα του Γιώργου Κελετζή ανέλαβε τα ηνία της ομάδας καθώς, όπως σας είχαν ενημερώσει εγκαίρως τα «Χ», ήταν και το μόνο που διεκδίκησε την προεδρεία μετά την παραίτηση του Αλέξη Αλεξέρη ο οποίος αποχώρησε αφήνοντας αιχμές για την όλη διαδικασία.
Νέος πρόεδρος, λοιπόν, της ΑΕ Καλαμπακίου εξελέγη ο Γιώργος Κελετζής ενώ τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. μετά την κατανομή των αξιωμάτων είναι: Αντιπρόεδρος ο Χρήστος Ρεβυθόπουλος, Γενικός Γραμματέας ο Νίκος Κελετζής, Ταμίας ο Γιάννης Ελευθεριάδης, Γενικός Αρχηγός ο Γιώργος Αραμπατζής και μέλη ο Ένμοντ Τάφα και η Δέσποινα Γιαμουρίδου.
Η νέα διοίκηση έπιασε άμεσα δουλειά και η πρώτη της ενέργεια ήταν να συναντηθεί με τον Λάζαρο Μουρατίδη, τον προπονητή που οδήγησε το σύλλογο στην κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΔ για την περίοδο 2021-2022. Το «deal» δεν άργησε να ολοκληρωθεί καθώς οι δύο πλευρές βρήκαν κοινά σημεία στη φιλοσοφία τους και στο τι θέλουν να πράξουν τη σεζόν 2022-2023, έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν τη συνεργασία τους.
Μένει πλέον να ξεκινήσουν οι επαφές της νέας διοίκησης της ΑΕ Καλαμπακίου με τους υπό απόκτηση παίκτες, πάντα μετά από υπόδειξη του Λάζαρου Μουρατίδη αλλά και με τους παίκτες της ομάδας στους οποίους θα προταθεί ανανέωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ