Το πρόγραμμα της Ονειρούπολης για σήμερα Τετάρτη 22/12

0
2100

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ονειρούπολης, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για σήμερα Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου είναι οι εξής:

Στις 16:00 στην πλατεία «Ελευθερίας» θα γίνει παρέλαση με αέρα Βollywood! 0 Σύλλογος «Ονειροντίσνεϋ» σε συνεργασία με την Kaly Stasinou, πιστοποιημένη δασκάλα της πρώτης ακαδημίας Bollywood στην Ελλάδα, και με την παρουσία των χορευτών της θα πραγματοποιήσουν παρέλαση με χορευτικές φιγούρες Bollywood από την πλατεία «Ελευθερίας» μέχρι την κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Μεταξύ 18:00 και 19.00 στην κεντρική σκηνή, οι Rusty Souls με τη συμμετοχή χορευτών της σχολής χορού ΚαυαΙα Lindy Ήορ παρουσιάζουν μια μουσικό-χορευτική παράσταση με γιορτινούς swing ρυθμούς.

Μεταξύ 19.30 και 21:30 στην κεντρική σκηνή τo Project «Unify» συμβολίζει την ενότητα μεταξύ ανόμοιων υλικών και μέσων, όπως ακριβώς και οι άνθρωποι μέσα από την διαφορετικότητα τους δημιουργούν μια κοινωνική ένωση ή ενότητα, με στόχο την ευημερία και ευδαιμονία όλων των συμμετεχόντων σε αυτήν. Αποτελείται από ηλεκτρονικές συνθέσεις για θέατρο και κινηματογράφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!