Το πρόγραμμα της Ονειρούπολης για την Πέμπτη 16/12

0
1919

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ονειρούπολης για την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου περιλαμβάνει:

12:00-13:00 στην κεντρική σκηνή: «Το δέντρο που μιλάει» – Αν μπορούσε να ζωντανέψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τι θα μας ζητούσε άραγε: Έ λοιπόν, μας περί μένει ολοζώντανο μπροστά στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης! “Εκεί θα βρίσκεται και το παιχνιδιάρικο ξωτικό για να μας βοηθήσει να το στολίσουμε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

18:00-19:00: Οι καταρτιζόμενοι του Α’ Εξαμήνου του τμήματος «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων φιλοξενίας» του Δημοσίου ΙΕΚ Δράμας παρουσιάζουν τις ομορφιές του Νομού Δράμας και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που μπορούμε να συναντήσουμε σε αυτόν.

19:00-19:30: Ή Χορωδία του Μ.Ε.Α.Σ. «Ήφαιστος» Σιδηροδρομικών & φίλων Σιδηροδρόμου Δράμας μας ταξιδεύει με το μελωδικό της τραίνο σε όμορφες εποχές.

19:30-20:30: Το «elegia Project» δημιουργήθηκε το 2019 ως αποτέλεσμα της ανάγκης για έκφραση συναισθημάτων και εμπειριών της καθημερινότητας. Μέσα από το πρίσμα της παραδοσιακής και μοντέρνας τζαζ επιχειρεί να συνδέσει τον ακροατή με το παρόν, αφήνοντας τον να ταξιδέψει σε γνώριμα αλλά και άγνωστα ακουστικά τοπία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!