Τρεις διακρίσεις για την Arivia στα HR Awards 2022

1
1149

Τρεις ξεχωριστές διακρίσεις απέσπασε η Arivia, μέλος της Upfield, στην απονομή των HR Awards 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022. Με την παρουσία του τίμησε για πρώτη φορά τα Βραβεία ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη της τελετής.

Πιο συγκεκριμένα, η Arivia έλαβε τις εξής διακρίσεις:
– Gold Award, στην κατηγορία Best Crisis Management Strategy during Covid-19 and Post Covid-19
– Gold Award, στην κατηγορία the Most Valuable HR Team during Covid-19 and Post Covid-19

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι απονέμεται Platinum Award στην υποψηφιότητα η οποία συγκέντρωσε τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή, ανάμεσα στο σύνολο των νικητών και η εταιρία μας διακρίθηκε:
– Platinum Award, στην κατηγορία the Most Valuable HR Team during Covid-19 and Post Covid-19

Με αφορμή την ξεχωριστή «Πλατινένια» διάκριση, η κυρία Δηματάτη Χριστίνα, HR Director, δήλωσε τη βραδιά των απονομών:
«Σε μία περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, με την έξαρση και εξάπλωση της πανδημίας, τη μετάβαση σε μια νέα πραγματικότητα, ένα ευμετάβλητο επιχειρησιακό περιβάλλον που δοκιμάζεται από πολλαπλούς εξωγενείς παράγοντες, αλλά και την ταυτόχρονη ανάγκη ικανοποίησης των αυξανόμενων αναγκών των πελατών μας παγκοσμίως, η Arivia (μέλος της Upfield) πέτυχε την αδιάκοπη και απρόσκοπτη λειτουργία της, παρέχοντας ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, εφαρμόζοντας καινοτόμες λύσεις με ισχυρά προληπτικά μέτρα προστασίας των ανθρώπων της. Πιστοί στις αξίες μας, το Πάθος, την Απόδοση και τη Φροντίδα, η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσης και της προσπάθειάς μας που τοποθετούν τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο όλων των εφαρμοζόμενων πολιτικών και βέλτιστων επιχειρησιακών πρακτικών μας».

Τα HR Awards
Τα βραβεία «θεσμός» στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, που διοργανώθηκαν για 8η συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Communications, επιβράβευσαν τα επιτεύγματα και τις καλές πρακτικές εταιρειών, οργανισμών και των ομάδων τους στο θεμελιώδες κεφάλαιο του ανθρώπινου παράγοντα. Οι συμμετοχές φέτος σημείωσαν αριθμό ρεκόρ που άγγιξε τις 300 κατατεθειμένες προς αξιολόγηση δράσεις και άνω των 90 συμμετεχουσών εταιριών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ