ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ: Πραγματοποιήθηκε το τουρνουά βετεράνων χειροσφαίρισης φιλανθρωπικού χαρακτήρα

0
2038

Το Σάββατο 02/02/2019 και ώρα 20:00 στο Α.Π.Κ. «Δ. Κραχτίδης», αμέσως μετά από τον αγώνα της Handball Premier μεταξύ των ομάδων «Δράμα 1986 – Διομήδης Άργους», πραγματοποιήθηκε το τουρνουά βετεράνων χειροσφαίρισης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο οποίο εκτός από τους Βετεράνους Δράμας συμμετείχαν οι δύο ομάδες χειροσφαίρισης της πόλης μας «Γ.Σ. Δράμα 1986» και «Γ.Ε. Δράμας».
Για την επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού, τοποθετήθηκε στην είσοδο του γηπέδου, πριν από την έναρξη του αγώνα της Handball Premier, κουτί για την συγκέντρωση χρημάτων. Με απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου «Γ.Σ. Δράμα 1986», ενημερώθηκαν οι φίλαθλοι ότι αντί εισιτηρίου μπορούν να τοποθετούν τα χρήματα στο κουτί για τον φιλανθρωπικό σκοπό.
Οι Βετεράνοι Χειροσφαίρισης Δράμας πραγματοποίησαν την ίδια μέρα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και από 17:00 έως και 21:00 ώρα, δράση σε συνεργασία με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού, με στόχο την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού και την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ώστε να αναδειχθεί η σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων / μυελού των οστών. Τη δράση στήριξαν τόσο οι αθλητές και παράγοντες των τριών ομάδων, όσο και οι φίλαθλοι που προσήλθαν στο γήπεδο.
Οι Βετεράνοι Χειροσφαίρισης Δράμας ευχαριστούν θερμά, για την στήριξη στις δράσεις του συλλόγου τους παράγοντες και αθλητές των ομάδων «Γ.Σ. Δράμα 1986» και «Γ.Ε. Δράμας», τους φίλαθλους που προσήλθαν στο γήπεδο, τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, τους εθελοντές διαιτητές και κριτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ