Βοήθεια σε 550 οικογένειες προσέφερε η Λέσχη Lions Δράμας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου

0
243

Αν. Τόλιου: «Αναμένουμε το παράδειγμα της Λέσχης Lions να βρει πολλούς μιμητές»


 

Σε χορήγηση ειδών καθημερινής χρήσης και ειδικότερα απορρυπαντικών πιάτων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δράμας προέβη το πρωί της Mεγάλης Δευτέρας η Λέσχη Lions Δράμας. Πρόκειται για τακτική βοήθεια στην οποία προχωρά η λέσχη κάθε χρόνο με χρήματα που συγκεντρώνει από τις «Κλειδαριές της αγάπης» και από τον «Κουμπαρά της Αγάπης» στην διάρκεια της Ονειρούπολης. Τα απορρυπαντικά που δωρίστηκαν θα ενισχύσουν 550 οικογένειες οι οποίες στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο τού Δήμου Δράμας.
Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης για την κίνηση αυτή ο πρόεδρος της Λέσχης Lions Δράμας κ. Γρηγόρης Ιωαννίδης δήλωσε: «Η δράση που κάνουμε κάθε χρόνο στην Ονειρούπολη, που αφορά τον πυλώνα της πείνας, με τις «Κλειδαριές Αγάπης» και τον «Κουμπαρά της αγάπης», δίνουν τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να «κλειδώσουν» την αγάπη τους και παράλληλα να «ξεκλειδώσουν» την αγάπη της προσφοράς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε και πάλι φέτος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης. Κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους, για να υλοποιήσουμε τις ανάγκες τους, φέτος προσφέρουμε σε 550 οικογένειες 550 απορρυπαντικά πιάτων. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό, διότι κάθε χρόνο μπορούμε και συνεισφέρουμε και δίνουμε τις υπηρεσίες μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Εύχομαι αυτή η δράση να συνεχιστεί και να αγκαλιαστεί ακόμη περισσότερο από τους συμπολίτες μας κάθε χρόνο.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και φως στις ψυχές μας, σε όλους τους συμπολίτες μας».
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δράμας κ. Αναστασία Τόλιου, από την πλευρά της επεσήμανε για την προσφορά της λέσχης: «Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δράμας με την αμέριστη συμπαράσταση της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας προσφέρει μεγάλη βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Την προηγούμενη εβδομάδα και ενόψει Πάσχα πραγματοποιήθηκε η 1η διανομή του έτους. Από τον ετήσιο προϋπολογισμό του Δήμου μας προσφέρθηκαν σε 544 οικογένειες 21 τυποποιημένα είδη διατροφής και δωροεπιταγές αξίας 40, 70 και 100 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό μελών των νοικοκυριών, προκειμένου να ενισχυθεί το εορταστικό τραπέζι συμπολιτών μας. Σήμερα με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου τον Πρόεδρο Γρηγόρη Ιωαννίδη και μέλη της Λέσχης Lions για μια ευγενική χορηγία που έχει καθιερωθεί σε ετήσια βάση με σκοπό την υποστήριξη των ωφελουμένων.
Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή συμπαράστασή τους στο έργο μας. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας με τόσα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα να υπάρχουν άνθρωποι, φορείς, σύλλογοι και επιχειρήσεις με ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας.
Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι στο άμεσο μέλλον κανείς συνάνθρωπος μας να μην έχει ανάγκη. Μέχρι να συμβεί αυτό οφείλουμε να στεκόμαστε δίπλα τους και να ενισχύουμε τις προσπάθειες με όποιον τρόπο μπορούμε. Αναμένουμε το παράδειγμα της Λέσχης Lions να βρει πολλούς μιμητές. Σας ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας. Καλό και ευλογημένο Πάσχα σε όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ