Ξεκινάει η κατασκευή της νέας παιδικής χαράς και του γηπέδου μπάσκετ στην Κοινότητα Αδριανής

0
1771

Υπογράφηκε η σύμβαση από τον Δήμαρχο Παρανεστίου κ. Καγιάογλου για την κατασκευή της νέας παιδικής χαράς και του γηπέδου μπάσκετ στην Κοινότητα Ανδριανής.
Αναλυτικότερα θα κατασκευαστεί παιδική χαρά σύμφωνα με τον καθορισμό των νέων προϋποθέσεων και των τεχνικών προδιαγραφών. Θα περιλαμβάνει εσωτερική ξύλινη περίφραξη και θα είναι είναι χτισμένη πάνω σε περιμετρική βάση από σκυρόδεμα με ελαστικό δάπεδο ασφαλείας. Τα παιχνίδια θα είναι πιστοποιημένα ενώ στην παιδική χαρά θα υπάρχουν επίσης παγκάκια, κιόσκι, βρύση για πόσιμο νερό, καλαθάκια απορριμμάτων και φωτισμός.
Επίσης θα απομακρυνθεί το κατεστραμμένο ασφαλτικό δάπεδο του γηπέδου μπάσκετ και θα στρωθεί εκ νέου με αθλητικό ελαστικό τάπητα ενώ θα τοποθετηθούν βάσεις για βόλεϊ, νέα ταμπλό μπασκέτας με στεφάνι και προστατευτικά κολώνων για να μην χτυπάνε τα παιδιά στις μπασκέτες.
Ο Δήμαρχος Παρανεστίου σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα ξεκινάει η κατασκευή της νέας παιδικής χαράς και του γηπέδου μπάσκετ στην Κοινότητα Αδριανής. Ένα έργο που τόσο πολύ περιμένουν μικροί και μεγάλοι δημότες μας και πλέον αρχίζει να υλοποιείται μέσω του προγράμματος Leader και της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε.».
Το έργο «Κατασκευή παιδικής χαράς και ελαστικού δαπέδου στο Μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Αδριανής» έχει συνολικό προϋπολογισμό 135.960,00 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Τοπικό Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης Leader/CLLD μέσω της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!