Ξεκινούν από σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις

0
364

Ποιοτικά είδη σε δελεαστικές τιμές από σήμερα στα εμπορικά καταστήματα της Δράμας


 

Από σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 ξεκινούν και στα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας, οι χειμερινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023. Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους με μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους και να προμηθευτούν ποιοτικά προϊόντα από φυσικά και επώνυμα καταστήματα με τα οποία έχουν χτίσει σχέση εμπιστοσύνης εδώ και δεκαετίες.
Την ίδια ώρα οι έμποροι προσδοκούν σε μεγαλύτερη αγοραστική κίνηση σε σχέση με αυτήν που παρατηρείται τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου και καλούν τους καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα και κατά συνέπεια την τοπική οικονομία της πόλης και κατά την περίοδο και των χειμερινών εκπτώσεων, στην διάρκεια της οποίας θα βρουν ενδιαφέρουσες προσφορές σε ποιοτικά προϊόντα.
Την περίοδο των γιορτών και πιο συγκεκριμένα το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία των γιορτινών αδειών αλλά και των δώρων, οι επισκέπτες από τη Δράμα και άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού τίμησαν την εμπορική αγορά της Δράμας και είχαν πολλούς λόγους να το κάνουν. Η υπευθυνότητα, η εμπιστοσύνη και η ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουν τα καταστήματα της Δράμας σε συνδυασμό με την μορφολογία της τοπικής αγοράς που είναι συγκεντρωμένη και δίνει τη δυνατότητα σύγκρισης και επιλογών έχει κερδίσει τους καταναλωτές, που την επιλέγουν. Πλέον η περίοδος των εκπτώσεων προσφέρει ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα, αφού οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν ποιοτικά είδη κάνοντας παράλληλα και πολύ συμφέρουσες αγορές.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Δράμας κ. Γιώργος Κύρτσης μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας εξηγεί ότι τα ποσοστά των εκπτώσεων που μπορεί να βρει στα εμπορικά καταστήματα της Δράμας το αγοραστικό κοινό είναι από 10 μέχρι και 70%. Αναφέρει επίσης ότι ο εμπορικός κόσμος της Δράμας περιμένει το καταναλωτικό κοινό με άριστη ποιότητα προϊόντων, συμφέρουσες προσφορές αλλά και άψογη εξυπηρέτηση. Παράλληλα σημειώνει ότι η εορταστική περίοδος ήταν καλή για την εμπορική κίνηση, ειδικότερα από τις 20 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, υπήρχε αυξημένη κίνηση κατά βάση από τους Δραμινούς που επέστρεψαν στην πόλη για τις γιορτές, από επισκέπτες που προερχόταν από άλλες πόλεις αλλά και πολλούς καταναλωτές από τη γειτονική Βουλγαρία.
Βέβαια ο εμπορικός τζίρος των τοπικών καταστημάτων και η ανάγκη τόνωσης κατά την περίοδο των εκπτώσεων, δεν είναι και το μοναδικό ζήτημα που απασχολεί τους εμπόρους της Δράμας. Ο Εμπορικός Σύλλογος καλείται να καταθέσει τις προτάσεις του και για την επίλυση του προβλήματος που αφορά τη λειτουργία της αγοράς των παραγωγών του Σαββάτου που θα πρέπει να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα στο μέλλον, ενώ παράλληλα διεκδικεί λύσεις και για γνωστά προβλήματα του κλάδου των εμπόρων, μεταξύ των οποίων η επανένταξη των εμπόρων που έχουν χάσει τις ρυθμίσεις οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Παράλληλα ζητά να υπάρξει μέριμνα και για τα έργα του φυσικού αερίου, όταν αυτά επεκταθούν στην αγορά του κέντρου της πόλης, προκειμένου να προχωρήσουν με τον ταχύτερο τρόπο και να δημιουργηθεί η μικρότερη δυνατή όχληση τα εμπορικά καταστήματα. Παράλληλα τον Εμπορικό Σύλλογο Δράμας απασχολούν τα προγράμματα ΛΑΕΚ και επιχειρήσεων, που θα ακολουθήσουν στο επόμενο διάστημα, καθώς και η συζήτηση των προ- τάσεων που θα τόνωναν την αγοραστική κίνηση. Τα ζητήματα αυτά συζητήθηκαν ήδη σε πρόσφατη συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον Βουλευτή Δράμας της ΝΔ κ. Κωνσταντίνο Μπλούχο ενώ έπονται και άλλες συναντήσεις τόσο με τον Δήμαρχο Δράμας όσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, για θέματα που αφορούν τις δικές τους αρμοδιότητες, εξήγησε όπως είπε στα «Χ» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ