Υποβάλλεται για χρηματοδότηση η ανάπλαση του αύλειου χώρου του Σχολείου Ξηροποτάμου

0
4714

Εγκρίθηκε και παρελήφθη η μελέτη του έργου ύψους 155.000 ευρώ από τον Δήμο Δράμας

Εγκρίθηκε και παρελήφθη ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δράμας η μελέτη του έργου της ανάπλασης του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Ξηροποτάμου προϋπολογισμού 155.000 ευρώ.
Το έργο πρόκειται να υποβληθεί για χρηματοδότηση από το «Ταμείο Αλληλεγγύης». Στην μελέτη του έργου περιλαμβάνονται οι εργασίες ανάπλασης του αύλειου χώρου του δημοτικού σχολείου Ξηροποτάμου και συγκεκριμένα: – Αποξήλωση υφιστάμενων ασφαλτικών – Εργασίες οδοστρωσίας – Ασφαλτοστρώσεις – Κατασκευή αθλητικού δαπέδου γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ με ακρυλικές ρητίνες υδατικής βάσης – Προετοιμασία υπόβασης για την κατασκευή γηπέδου μίνι ποδοσφαίρου (υλικά οδοστρωσίας, γεωύφασμα) – Επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς για κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου – Τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, καθιστικοί πάγκοι, κάδοι απορριμμάτων κ.ά.) – Σκυροδετήσεις – Τοποθέτηση ξύλινου κιοσκιού – Επενδύσεις δαπέδων, οριζόντιων επιφανειών – Τοποθέτηση μπασκετών και στυλοβατών βόλεϊ – Τοποθέτηση θερμοπλαστικών παιχνιδιών – Φύτευση δέντρων.
Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν όλες τις συνήθεις παρεμβάσεις σε αντίστοιχα έργα όπως γενικές εκσκαφές, εκσκαφές θεμελίων, διαμορφώσεις γαιών, χωματουργικές εργασίες, ασφαλτοστρώσεις, σκυροδετήσεις, οπλισμός σκυροδεμάτων, επενδύσεις δαπέδων και οριζοντίων επιφανειών, δημιουργία υποδομής για φυτεύσεις δέντρων καθώς και μικροεργασίες συντήρησης των κοινόχρηστων χώρων.
Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δράμας για την έγκριση της μελέτης ήταν ομόφωνη, με την παρατήρηση των μελών της επιτροπής κ.κ. Μιχάλη Μλεκάνη και Κωνσταντίνου Καλαϊτζίδη, οι οποίοι παρατήρησαν ότι λείπουν παραστατικά που θα έπρεπε να υπάρχουν, αλλά εκτιμούν αυτό θα το διευθετήσουν οι υπηρεσίες υπηρεσίες και θα τα συμπληρώσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ