18 προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας σε 4 δήμους της Δράμας

0
1675

Οι θέσεις που εγκρίθηκαν αφορούν τους δήμους Παρανεστίου, Δοξάτου, Προσοτσάνης και Νευροκοπίου

Την έγκρισή του για προσλήψεις δύο χιλιάδων σαράντα τεσσάρων ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΟΤΑ Α’ βαθμού έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.
Πιο συγκεκριμένα, με την αριθμ. 34431/5.5.2021 απόφασή του, που δημοσιεύθηκε στις 6η Μαΐου, έδωσε το πράσινο φως για την ένταξη δύο χιλιάδων σαράντα τεσσάρων ατόμων που θα απασχοληθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), για χρονικό διάστημα 8 μηνών, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των δήμων.
Πρόκειται για απόφαση που συνεπάγεται 19.168.632 ευρώ και θα καλυφθεί από τους προϋπολογισμούς των δήμων και θα χρηματοδοτηθεί από τα ίδια έσοδά τους που προέρχονται από τις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.
Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, σύμφωνα με όσα ορίζει η απόφαση, προβλέπονται οι εξής θέσεις στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας:
– Στον Δήμο Δοξάτου 5 θέσεις,
– στον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου 7 θέσεις,
– στον Δήμο Παρανεστίου 1 θέση και
– στον Δήμο Προσοτσάνης 5 θέσεις.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η διαδικασία των αιτήσεων και οι ειδικότητες που θέλουν να προσλάβουν οι δήμοι για περίοδο 8 μηνών. Αναμένεται προσεχώς να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ