40ήμερο μνημόσυνο του Θόδωρου Μπουδακίδη

0
1222

Το 40ημερο μνημόσυνο του επί χρόνια αθλητικού συνεργάτη των «Χρονικών της Δράμας» Θεόδωρου Μπουδακίδη θα γίνει το Σάββατο 3 ∆εκεμβρίου και ώρα 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων 12 Αποστόλων ∆ράμας. Η οικογένεια καλεί συγγενείς, γνωστούς και φίλους, να παραστούν και να προσευχηθούν.
Ο Θόδωρος Μπουδακίδης παραμένει στην μνήμη μας ως ένα υπόδειγμα σεμνού, ταπεινού και εργατικού ανθρώπου. Ας αναπαυτεί η ψυχή του.

 

 

 ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΠΟΥΔΑΚΙΔΗ

ΘΟΔΩΡΗ ΜΑΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ & ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ,
μας άφησες τελείως ξαφνικά για το Παντοτινό Ταξίδι Σου στα Πέρατα του Σύμπαντος που όλοι και όλες θα κάνουμε κάποια στιγμή.
Άφησες στην αγαπημένη σου Οικογένεια, σε όλους τους Δικούς σου Ανθρώπους, σε «Εμάς» τους Φίλους σου που σε ζούσαμε από την παιδική μας ηλικία μέχρι σήμερα αλλά και στη Δραμινή Κοινωνία ένα τεράστιο βιωματικό και συναισθηματικό κενό «βαθειάς ειλικρινούς Φιλίας», αφοσίωσης, αλληλεγγύης, ευγένειας, σοβαρότητας, γνώσης κι ενημέρωσης για τα Δραμινά Δρώμενα και  αστείρευτου λεπτού Χιούμορ.
Μας λείπει ήδη το «χαμόγελό σου», η «διακριτική Φιλική Στήριξη και Αγάπη σου» στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα, η «προθυμία σου να μας προσφέρεις πάντα απλές λύσεις όταν τις χρειαζόμασταν και ιδιαίτερα η «τεκμηριωμένη Αθλητική Δημοσιογραφία Σου» με τις βαθιές γνώσεις για τον Δραμινό Αθλητισμό και όχι μόνο αλλά ιδίως για την Ιστορική μας ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για την οποία μόχθησες ακούραστα για τη «διάσωση και ανάδειξη του Ιστορικού Αρχείου της» και για τη «συγγραφή του τεκμηριωμένου και αναλυτικού ιστορικού στατιστικού πονήματός σου με τίτλο “ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1980-1995, Δεκαπέντε χρόνια στην Ά Επαγγελματική Κατηγορία” του Ελληνικού Ποδοσφαίρου».
Όμως Θοδωρή μας, όλα αυτά τα ιδιαίτερα «τελείως δικά σου» χαρακτηριστικά μας τα άφησες και ως διαρκή ανθρώπινη παρακαταθήκη για όλους και όλες μας εντός κι εκτός της Δραμινής Κοινωνίας. Η υποδειγματική πορεία της Ζωής Σου με το Κοινωνικό Αποτύπωμα που άφησε, Αγαπημένε μας Φίλε Θοδωρή, παραμένει «διαχρονική».
Σ’ ευχαριστούμε από το βάθος της καρδιάς μας. Συνεχίζουμε να σε κρατούμε θερμά κι ενεργά στις σκέψεις και στην καρδιά μας.

Για  τη διαχρονική αναμφισβήτητη Αναγνώριση της Αξίας Σου
οι παιδικοί παντοτινοί Φίλοι και Συμμαθητές σου
Βαγγέλης Καραβαγγέλης, Τόλης Μεσσήνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ