Αγιασμός έγινε στη Θρακική Εστία Δράμας

0
2253

Το απόγευμα της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Συλλόγου, ο καθιερωμένος αγιασμός της Θρακικής Εστίας Δράμας για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής και χορευτικής χρονιάς παρουσία του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου.
Τον αγιασμό τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος – εντεταλμένος για τα θέματα Πολιτισμού κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ. Τον Δήμο Δράμας εκπροσώπησε η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δράμας κ. Αθανασιάδου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Δράμας κ. Κυριάκος Χαρακίδης, αξιωματούχοι της τοπικής μας κοινωνίας, καθώς και Πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και πλήθος κόσμου.
Με σχετική ανακοίνωση ο Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Δράμας, κ. Φώτης Μπέγγας, ενημέρωσε ότι τα μαθήματα θρακιώτικης και ελληνικής παράδοσης του συλλόγου (τμήματα χορού, χορωδίας και μουσικών οργάνων) ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου. Φέτος, λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, η Θρακική Εστία Δράμας προσαρμόζει τα χορευτικά της τμήματα και το τμήμα της χορωδίας σύμφωνα με τον προβλεπόμενο αριθμό χορευτών βάσει του χώρου διδασκαλίας και ακολουθώντας, επίσης, τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ