Αλέξανδρος Παναγιωτίδης: «Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου η διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου»

0
1162

Διανομή και σχολικών ειδών σε παιδιά 90 οικογενειών, δωρεά από επιχειρηματίες της Δράμας

Ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δράμας, όπως δήλωσε στα «ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας» ο εντεταλμένος σύμβουλος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας, κ. Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, προτρέποντας τους δικαιούχους να προσέρχονται στις ώρες που έχουν κανονιστεί, κάνοντας χρήση μάσκας και τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.
«Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να διανέμουμε τρόφιμα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Στο διάστημα μεταξύ 13-17 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν και οι διανομές τροφίμων μέσω του ΤΕΒΑ, για να είναι εφοδιασμένοι οι συμπολίτες μας και για τα Χριστούγεννα. Είναι ουσιαστικό το έργο τόσο του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και του ΤΕΒΑ.
Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο θα διανείμουμε και σχολικά είδη σε παιδιά 90 οικογενειών, μέσω δωρεάς που προέρχεται από επιχειρηματίες της Δράμας, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ. Η Δημοτική Αρχή για ακόμα μία φορά είναι μπροστά και βοηθά αυτούς τους ανθρώπους. Ο Δήμος Δράμας, παράλληλα, κατάφερε να εξασφαλίσει 1.370.000 ευρώ για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της νέας χρονιάς. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση που έχει πάρει ποτέ ο Δήμος Δράμας για το ΤΕΒΑ και τη διανομή τροφίμων. Το νέο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί μέσω διαγωνισμού, για να μην έχουμε τα προβλήματα που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, που είχαμε πολλές ενστάσεις και κατά συνέπεια καθυστερήσεις» τόνισε ο κ. Παναγιωτίδης.
Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει τους δημότες σε αυτό τον δύσκολο καιρό, όπως είπε, συμπληρώνοντας: «Η ανεργία στον Δήμο Δράμας έχει αυξηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Αλλά και οι αιτήσεις για στήριξη στην περίοδο της πανδημίας έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην πόλη μας. Για τον λόγο αυτό, ως Δημοτική Αρχή επιδιώκουμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας με κάθε τρόπο. Εύχομαι να περάσει σύντομα η πανδημία και όλος αυτός ο κόσμος να επανενταχθεί στην εργασία αλλά και στην καθημερινότητά του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ