Αναγκαία μια σχολή για τον εξορυκτικό κλάδο

-Πραγματοποιήθηκε στη Δράμα την Τρίτη η ημερίδα του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων -Φ. Στεφανής στα «Χ»: «Η Δράμα είναι ηγέτιδα στην εξόρυξη μαρμάρου, αλλά δεν υπάρχει νέος κόσμος να ακολουθήσει το επάγγελμα»

0
298

Η ημερίδα του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων (ΣΜΕ) με Θέμα «Καινοτομία και Ψηφιακή Μετάβαση στην Εξορυκτική Βιομηχανία – Εφαρμογές και Προκλήσεις», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο Hydrama, με θεματικές την καινοτομία, την εκπαίδευση, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τη συμβολή του εξορυκτικού κλάδου στην κοινωνία και την οικονομία της χώρας.
Στην ημερίδα που έγινε με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη δημιουργία του συνδέσμου, απηύθυνε ομιλία και ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, Γ. Γ. Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων, αναπτύσσοντας την θέση της πολιτείας στα ζητήματα αυτά.
Στην ημερίδα παρέστησαν επίσης οι Δραμινοί Βουλευτές κ.κ. Δημήτρης Κυριαζίδης και Αναστάσιος Νικολαΐδης, ο Δήμαρχος Νευροκοπίου, Λευτέρης Ταμπουρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αργύρης Πατακάκης εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας της ΑΜΘ, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και άλλοι
Στο πλαίσιο της ημερίδας του ΣΜΕ ο Βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ, Αναστάσιος Νικολαΐδης, ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης στη Δράμα, όπου υπάρχει έντονη εξορυκτική δραστηριότητα, με το μάρμαρο της Δράμας να ξεχωρίζει σε διεθνές επίπεδο και να πρωταγωνιστεί στην τοπική οικονομία.

Αναλυτικά στη έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!