Ανέλαβε και πάλι χρέη Αντιδημάρχου στο Δήμο Δοξάτου ο κ. Αθ. Μπερμπερίδης

0
2262

«Στόχος μου είναι να δώσουμε μια άλλη πνοή στον δήμο»


Επέστρεψε και πάλι αναλαμβάνοντας καθήκοντα ως Αντιδήμαρχος στον Δήμο Δοξάτου μετά από μια παύση 15 μηνών ο κ. Αθανάσιος Μπερμπερίδης με αντικείμενο τους τομείς Πρασίνου, Πολιτικής Προστασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Ηλεκτροφωτισμού και Νεκροταφείων, ενώ είναι και υπεύθυνος του όρχου μηχανημάτων του Καλαμπακίου. Η επιστροφή του έγινε στο πλαίσιο της ανασύνταξης της Δημοτικής Αρχής την οποία αποφάσισε ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Θεμιστοκλής Ζεκερίδης.
Ο κ. Μπερμπερίδης επανήλθε ουσιαστικά σε έναν τομέα στον οποίο έχει θητεύσει ήδη προκειμένου να τον καταστήσει ακόμη αποδοτικότερο. Αποδέχθηκε να εισέλθει στο σχήμα των Αντιδημάρχων του Δήμου Δοξάτου μετά την μετακίνηση του κ. Ιπποκράτη Χατζηπροδρόμου. Ο ίδιος μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας είπε ότι υπάρχουν ήδη μεγάλα έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη στον δήμο, όπως αυτό της αγροτικής οδοποιίας ύψους 6 εκατ. ευρώ, που θα δώσει άλλη πνοή στο αγροτικό οδικό δίκτυο και στις αγροτοκτηνοτροφικές μονάδες, διευκολύνοντας την διέλευση και τις μετακινήσεις των αγροτών.
Το έργο έχει ξεκινήσει και όπως εκτιμά ο κ. Μπερμπερίδης, την άνοιξη του 2023, ο ανάδοχος θα εργάζεται εντατικά σε αυτό, προκειμένου να το προχωρήσει και να είναι μέσα στα χρονοδιαγράμματα. Ταυτόχρονα όπως επισημαίνει τρέχουν πολλά ακόμη έργα στο δήμο, όπως αυτά της οδοποιίας, το νέο Γυμνάσιο – Λύκειο Καλαμπακίου, έργα ενεργειακών αναβαθμίσεων κ.ο.κ.
«Δική μου προτεραιότητα είναι η καθημερινότητα των δημοτών στην οποία θεωρώ ότι θα πρέπει να δοθεί περισσότερη έμφαση. Αυτός είναι και ο τομέας που έχω αναλάβει» σημειώνει ο κ. Μπερμπερίδης και προσθέτει: «Στόχος μου είναι να δώσουμε μια άλλη πνοή στον δήμο. Θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια του έργου που γίνεται και στην επόμενη δημοτική περίοδο. Παραλάβαμε μια κατάσταση απελπιστική από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Εκτιμώ ότι η δική μας πορεία ήταν ικανοποιητική, παρότι κάποια έργα άργησαν να ξεκινήσουν και θα τα δούμε την άνοιξη. Θεωρώ ότι όλα αυτά σε συνδυασμό με τη βελτίωση της καθημερινότητας θα βοηθήσουν τους δημότες να καταλάβουν το έργο που θα αφήσει αυτή η Δημοτική Αρχή στο δήμο. Σημασία όμως έχει καταρχάς να προχωρήσει το έργο που γίνεται και αυτό που έχει δρομολογηθεί για να μπορέσουν να ωφεληθούν οι δημότες. Εκεί επικεντρωνόμαστε και αυτό είναι που έχει σημασία. Από εκεί και πέρα ο κόσμος μπορεί να κρίνει ποιους θα επιλέξει και ποιους όχι, όταν έρθει η ώρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!