Ανεμοδείκτης

0
2512

ΣΤΗΝ ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης του από την Δημοτική παράταξη Πόλη+Ζωή
προέβη ο Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Χρυσοχοΐδης καταθέτοντας και εγγράφως
την κοινοποίησή του στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Δράμας. Ο λόγος
όπως δήλωσε είναι η κάθοδος του με την παράταξη Project Δράμα 2020 στις επόμενες Δημοτικές εκλογές και η κίνηση αυτή γίνεται για λόγους ευθιξίας, τιμιότητας και ηθικής τάξης.
Όπως εξήγησε επίσης δεν έχει κανένα παράπονο από τους συνάδελφους του Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης Πόλη + Ζωή με τους οποίους έδωσε κοινούς αγώνες. Επι σήμανε ότι θα ακολουθούσε οποιαδήποτε λύση υποψηφίου Δημάρχου της παράταξης Πόλη+Ζωή από τους εκλεγμένους και όχι από τους παραιτηθέντες Δημοτικούς Συμβούλους. Στην συνέχεια μάλιστα αφιέρωσε στον νυν επικεφαλής της πρώην παράταξής του όπως είπε, ένα ποίημα του Μανώλη Αναγνωστάκη με τίτλο “Δεν έφταιγεν ο ίδιος “.

ΤΗΝ πρόθεσή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές για τον Δήμο της Δράμας ανακοίνωσε και επίσημα ο κ. Γιάννης Στεφανίδης της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ο ίδιος αποφάσισε να μην κατέβει αν και η παράταξή του επέμενε για το αντίθετο όπως εξήγησε, καθώς ανάμεσα σε άλλα θεωρεί ότι τα Δημοτικά Συμβούλια των ΟΤΑ δεν πρέπει να λειτουργούν ως συμβούλια Ανωνύμων Εταιρειών. Θυμίζουμε ότι ο κ. Στεφανίδης θα είναι υποψήφιος για τις Εκλογές
στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

ΤΗΝ ελπίδα ότι αυτή η προεκλογική περίοδος για τις εκλογές στον Δήμο θα εξελιχθεί σε ένα πλαίσιο πολιτικού πολιτισμού εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης Project Δράμα 2020 Αλέξανδρος Τσιαμπούσης σημειώνοντας ότι η παράταξή του θα συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση. Ο κ.Τσιαμπούσης είπε ότι θα ήταν χρήσιμο οι συνεργασίες να είναι προεκλογικές – προγραμματικές και όχι μετεκλο γικές που θα βασίζονται στην συναλλαγή, ευχόμενος το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει να πράξει το καλύτερο για την Δράμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ