Ανεμοδείκτης 16-09-2019

...γράφει ο Βαγγέλης Ψωμάς

0
2153

«ΣΤΗΝ προσφιλή του τακτική καταφεύγει ο Χρήστος Μέτιος ο οποίος προσπαθεί να διασκεδάσει το ανύπαρκτο έργο του παρουσιάζοντας σαν δικό του το Εθνικό πρόγραμμα για τους Παιδικούς Σταθμούς που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Βάζοντας μια τυπική υπογραφή για την οποία ήταν υποχρεωμένος να βάλει ήθελε δεν ήθελε…» δήλωσε ο Κώστας Κατσιμίγας, προσθέτοντας παράλληλα “Με αγωνία αναμένουμε να δούμε να προχωρά κάποια πρωτοβουλία του Κου Μέτιου και των υπηρεσιών της περιφέρειας που είναι αποκλειστικά δική του και θα είμαστε οι πρώτοι που θα το επαινέσουμε. Για την ώρα τα αυτοκίνητα της Περιφέρειας βρίσκονται ακινητοποιημένα για μήνες χωρίς καύσιμα, καθόσον η διαδικασία δεν προβλέπεται από κανένα ΕΣΠΑ… Αλλά για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε και θα εξηγήσουμε τι σημαίνει να μην μπορούν να κινηθούν τα οχήματα της Περιφέρειας”.

ΣΤΟΥΣ 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα συμμετάσχουν στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος ορίσθηκε να είναι ο Βουλευτής Δράμας θεόφιλος Ξανθόπουλος
Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη ενημέρωσε ότι οι βουλευτές του κόμματος που θα συμμετάσχουν στην Επιτροπή, είναι οι ακόλουθοι:
1) Αναγνωστοπούλου Αθανασία 2) Αχτσιόγλου Ευτυχία 3) Βίτσας Δημήτριος 4) Δραγασάκης Ιωάννης 5) Δρίτσας Θοδωρής 6) Κατρούγκαλος Γεώργιος 7) Λάππας Σπυρίδωνας 8) Ξανθόπουλος Θεόφιλος 9) Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα 10) Παπαηλιού Γεώργιος 11) Ραγκούσης Ιωάννης 12) Τζάκρη Θεοδώρα 13) Τζανακόπουλο Δημήτριο

ΤΗΝ Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Kouros στην Δράμα στο πλαίσιο της Γ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας, το γραφείο τουριστικής ανάπτυξης, προβολής και προώθησης της Ε.ΞΕ.Δ. θα παρουσιάσει: Αποτελέσματα δράσεων προβολής Νομού Δράμας 2019. Πλάνο δράσεων προβολής για το 2020. Παρουσίαση της πλατφόρμας Winetrips.eu. στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τη συνεργασία Βουλγαρίας, Ιταλίας και Ελλάδας. Παρουσίαση του νέου τουριστικού project «Η Γη του Διονύσου» και προτάσεις για συνεργασίες με επιχειρήσεις και φορείς. Θα διεξαχθεί επίσης η Γενική Συνέλευση Ένωση Ξενοδόχων Δράμας.

«ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ για πρώτη φορά νερό σε έναν εξωπλανήτη που έχει θερμοκρασίες παρόμοιες με τη γη. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά μαζί κάνουν τον συγκεκριμένο πλανήτη να είναι ο πιο κατάλληλος που ξέρουμε αυτή τη στιγμή στο σύμπαν για ζωή. Φυσικά όμως είναι επιστημονική φαντασία δεν μπορούμε να πάμε σε πλανήτες εκτός του ηλιακού συστήματος» είπε σε τηλεοπτικό κανάλι των Αθηνών, ο δραμινός αστρονόμος, Δρ. Άγγελος Τσιάρας για την επιστημονική ανακοίνωση που προκάλεσε διεθνές ενδιαφέρον …συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά.

ΜΙΑ πρώτη κοινή συνάντηση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, με τους Δημάρχους του Νομού Δράμας πραγματοποίησε στο γραφείο του ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος. Στην ίδια συνάντηση συμμετείχαν και εκπρόσωποι της ΠΕ Δράμας στο Περιφερειακό Συμβούλιο της ΠΑΜΘ δηλαδή ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Ζιμπίδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέμα Πολιτισμού κ. Γρ. Παπαεμμανουήλ. Στην διάρκεια της συνάντησης υπήρξε δέσμευση για επανάληψη αυτών των συσκέψεων σε μηνιαία βάση προκειμένου να εξετάζονται τα επί μέρους προβλήματα των Δήμων της ΠΕ Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ