Ανεμοδείκτης

0
2004

ΤΟΝ Αλέξανδρο Καρολίδη, Γαστρεντερολόγο, τον Όθωνα Μουρμούρη πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Δράμας και μέλος του ΔΣ της ΓΕΣΕΒΕ και του Επιμελητηρίου Δράμας και τον Ανέστη Γάκη, επιχειρηματία και αποσταγματοποιό, ανακοίνωσε ως υποψηφίους με το ψηφοδέλτιο της παράταξης Πόλη+Ζωή ο επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού της παράταξης και υπ. Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης.

ΤΟΝ Αναστάσιο Εφραιμίδη – Πολιτικό Μηχανικό M.Sc. στην Π.Ε. Δράμας, τον Δημήτρη Πολίτη – Μαθηματικό της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τον Μουράτη Κοροσιάδη καθηγητή γερμανικών στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τον Νίκο Ροδίτη, Γραμματέα και Πρόεδρο στην ομάδα ΔΟΞΑ Πετρούσας και Πρόεδρο στο σύλλογο υπαλλήλων Νομαρχίας Δράμας, ανακοίνωσε ώς υποψηφίους με το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Αυτοδιοίκηση Πολιτών” ο
επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υπ. Δήμαρχος Στέργιος Ηλιόπουλος.

ΤΟΝ Γιάννη Εφραιμίδη, τον Παύλο Κανετίδη, τον Θεοδόση – Θωμά Σαχανίδη, την Ζέττα Μπακιρτζιδου-Λαγηνα, την Φωτεινή Παπαχρήστου, και την Αντωνία Δαράκη ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι ως υποψηφίους με τον συνδυασμό της παράταξης “Ενώνουμε την Δράμα” ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ τύπου της παράταξης Project Δράμα 2020 ανέλαβε όπως έγινε γνωστό, η Μαρία Κιόρτεβε, αντιπρόεδρος της συντονι- στικής επιτροπής της παράταξης και υποψήφια κατά τις προηγούμενες εκλογές με την ίδια παράταξη. Όπως έκανε γνωστό η κ. Κιόρτεβε χθες η παράταξη Project Δράμα 2020 με επικεφαλής και υπ.Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Τσιαμπούση, θα κόψει την βασιλόπιτά της στις 10 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί στο καφέ Ελευθερία. Παράλληλα συνεχίζεται από την παράταξη η σειρά επισκέψεων και επαφών σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Δράμας που άρχισε την προηγούμενη Κυριακή από
την Δημοτική Κοινότητα Κουδουνίων και συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή στις 10.30 πμ στα Αμπελάκια και 12.00 πμ στον Νικοτσάρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ