Ανεμοδείκτης

0
3067

Ο Τσακαλώτος στη Δράμα                                                                                                 Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας οργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στις 8 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας (Λαμπριανίδη 40, 3ος όροφος), με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και θέμα: «Η Ανάκαμψη της Οικονομίας & της Κοινωνίας στη μεταμνημονιακή εποχή».

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ                                                                                                      Η τομεακή Επιτροπή Δράμας του ΚΚΕ, πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογικές αναμετρήσεις για Δήμους, Περιφέρεια και Ευρωκοινοβούλιο». Η εκδήλωση θα γίνει στην
αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Δράμας σήμερα Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μμ Ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση θα είναι ο Δημήτρης Παπατολίδης , μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και παράλληλα υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ με τη παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Γιώργος Μήτρου υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που στηρίζει το
ΚΚΕ στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας. Όπως και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην ΑΜΘ αλλά και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για τον Δήμο Δράμας με τα ψηφοδέλτια της ίδιας παράταξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ