Ανεμοδείκτης

0
2846

Ανακοίνωσε την «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» ο Κατσιμίγας                           Την «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» παρουσίασε επισήμως ο Κ. Κατσιμίγας. Το μεσημέρι
της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού και των προγραμματικών θέσεων της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» από τον υποψήφιο περιφερειάρχη. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι το όνομα του συνδυασμού θα είναι «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία». Θυμίζουμε ότι ο κ. Κατσιμίγας που στην διάρκεια της ομιλίας του δεν παρέλειψε να ασκήσει έντονη κριτική στον νυν Περιφερειάρχη κ. Μέτιο, στηρίζεται ώς
υποψήφιος για την ΠΑΜΘ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοίνωσε υποψηφίους πλην Πατακάκη, ο Τοψίδης
Τους υποψήφιους Περιφερειακούς του συμβούλους με την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση”, ανακοίνωσε χθες απο την Καβάλα σε εκδήλωση που πραγματοποίησε, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης παρόντος και του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, ο οποίος βρίσκεται σε αργία λόγω δικαστικών αποφάσεων και τελικά δεν ανακοινώθηκε ως υποψήφιος από τον κ. Τοψίδη. Οι υποψήφιοι που ανακοίνωσε ο κ. Τοψίδης στη Δράμα είναι οι: Γαλοπούλου Αναστασία, Γκόντιας Χρήστος, Μωυσιάδης Αριστείδης , Ξενίδου Μαρία, Παπαδόπουλος Στέλιος, Σερέτη Κατερίνα και Τάβλος Νίκος.

Συνεχίζει τις ανακοινώσεις υποψηφίων η Πόλη+Ζωή
Την Σοφία Μιχαηλίδου, Πτυχιούχο Νοσηλευτικής και Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου
Ταξιαρχών «ΛΥΡΑ», Κική Φωτιάδου εκπαιδευτικό Ηλεκτρονικό Μηχανικό στο 1ο ΕΠΑΛ Δράμας, την Εύη Αθανασιάδου, εκπαιδευτικό, πρώην Υποδιευθύντρια στο ΔΙΕΚ Δράμας και την Κυριακή Κωφίδου, ιδιωτική υπάλληλο, από την περιοχή της Ν. Κρώμνης, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ως υποψήφιες στον συνδυασμό της παράταξης Πόλη+Ζωή ο επικεφαλής της και υπ. Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης.

Εμείς δεν είμαστε αποτέλεσμα κοπτοραπτικής λέει η Αυτοδιοίκηση Πολιτών
25 ονόματα υποψηφίων με τον συνδυασμό της παράταξης “Αυτοδιοίκηση Πολιτών” ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υπ. Δήμαρχος Δράμας Στέργιος Ηλιόπουλος. Σε χθεσινή ανακοίνωσή της μάλιστα η ίδια παράταξη σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι δεν είναι αποτέλεσμα κοπτοραπτικής, υψηλών μεταγραφών και κομματικών εξαρτήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!