Ανεμοδείκτης

0
1007

ΣΕ εξέλιξη ήταν τις προηγούμενες ημέρες δημοσκόπηση που νόπως λέγεται έγινε απο την
ALCO και περιελάμβανε ερωτηματολόγιο για τις υποψηφιότητες που αφορούν τις Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Δράμας. Η Δημοσκόπηση έγινε τηλεφωνικά και το πιθανότερο είναι ότι εντολέας της ήταν κάποια από τις Δημοτικές Παρατάξεις, ωστόσο όλες οι άμεσα πλευρές δηλώνουν άγνοια για την δημοσκόπηση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά. Ίσως τα ευρήματα της δημοσκόπησης να ήταν για εσωτερική χρήση κάποιας εκ των παρατάξεων προκειμένου να έχει διαθέσιμα στοιχεία για τις τάσεις που υπάρχουν, ωστόσο δεν αποκλείεται τα αποτελέσματά της να ανακοινωθούν όπως έχει ξανασυμβεί σε ανάλογες περιόδους κατά το παρελθόν.

ΣΥΧΝΑ είναι τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί τελευταία με επιθέσεις αδέσποτων ή δεσποζόμενων ζώων σε πολίτες. Τελευταία περίπτωση που έγινε γνωστή είναι του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου και πρώην προέδρου του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας Δημήτρη Κυριαζίδη ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο χέρι απο δαγκώματα, στην προσπάθειά του να περάσει την είσοδο καταστήματος στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου την προηγούμενη εβδομάδα. Ευτυχώς ο κ. Κυριαζίδης δεν κινδύνεψε σοβαρότερα καθώς μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα. Εντωμεταξύ όπως καταγγέλλουν άλλοι δημότες αρκετά είναι τα αδέσποτα ζώα που εμφανίζονται κατά ομάδες σε αυλές σχολείων στην πόλη της Δράμας με αποτέλεσμα πολλοί από τους γονείς των παιδιών να εκφράζουν την ανησυχία τους…Σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα προκειμένου να
διαπιστωθεί ποιά και πόσα από τα ζώα που γυρνούν στον δρόμο είναι επιθετικά προκειμένου
να μην καταγραφούν και άλλα τέτοιου είδους περιστατικά. Για την ώρα είναι άγνωστο αν και σε ποιο βαθμό αυτό γίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΠΟΛΛΑ τα προβλήματα από τα συγκεντρωμένα απορρίμματα στους κάδους και κυρίως γύρω
από αυτούς το τελευταίο διάστημα. Στην τελευταία συνέντευξη τύπου που έδωσε για το θέμα ο εντεταλμένος σύμβουλος καθαριότητας του Δήμου Δράμας κ. Τάσος Χατζηγιάννης είχε σημειώσει ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με τους πολίτες ενώ είχε προσθέσει ότι είναι υπαρκτή και η έλλειψη προσωπικού. Ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους εμφανίζεται αυτή η δυσάρεστη εικόνα πάντως είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί, διότι ειδικά τα Σαββατοκύριακα αμαυρώνεται πραγματικά η πόλη και η εικόνα που σχηματίζουν οι επισκέπτες της δεν είναι η καλύτερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ