Ανεμοδείκτης

γράφει ο Βαγγέλης Ψωμάς

0
779

ΣΕ ένα ιδιαίτερα ενθουσιώδες κοινό με εκτεταμένη κοινωνική και πολιτική διαστρωμάτωση μίλησε την Παρασκευή, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Project Δράμα 2020 και υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξης Τσιαμπούσης, στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της ίδιας παράταξης. Ο κ. Τσιαμπούσης αναφέρθηκε στο σχέδιο και το όραμά του για την τετραετία 2019-2023, τονίζοντας ότι το Project Δράμα 2020 ήρθε το 2014 για να μείνει και έδωσε την υπόσχεση στους Δραμινούς ότι στο τέλος της θητείας θα είναι περήφανοι που ψήφισαν την παράταξη όπως θα είναι περήφανοι και για τη ίδια την Δράμα.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ σε όγκο ήταν η εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Παράταξης Πόλη+Ζωή, το απόγευμα του Σαββάτου. Η προσέλευση του κόσμου θύμιζε πολιτικές συγκεντρώσεις άλλων εποχών όταν το ενδιαφέρον των πολιτών ήταν πολύ μεγαλύτερο για τα τεκταινόμενα στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής. Τα μέλη της Δημοτικής παράταξης αλλά και ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης εξέφρασαν δημόσια τις ευχαριστίες τους για την μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών και υποσχέθηκαν να μην διαψεύσουν τις προσδοκίες τους.

AΔΙΚΟ πόλεμο για την δυνατότητα κατάρτισης του ψηφοδελτίου της δέχθηκε η παράταξη του Κωστή Σιμιτσή για τις εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Αυτό φέρεται να είπε ο ίδιος σε ιδιωτική συζήτηση το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη μας, σημειώνοντας ότι δυσκολίες δεν είχε μόνο η δική του παράταξη αλλά και οι υπόλοιπες όπως αυτή κου Κ. Κατσιμίγα, του κ. Χρ. Μέτιου και του κ. Χρ. Τοψίδη ωστόσο η παράταξη του ( “Περιφέρεια σε Δράση”) δέχθηκε τον μεγαλύτερο “πόλεμο” και την περισσότερη κριτική για το ζήτημα της κατάρτισης του ψηφοδελτίου. Ειδικά για το τελευταίο, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν έχει και πολύ άδικο ο κ. Σιμιτσής. τώρα όσον αφορά τις δυσκολίες των άλλων παρατάξεων ο καθένας έχει τη δυνατότητα να κρίνει.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ συνωστισμός από στελέχη της ΝΔ κατά την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Δράμα. Ουκ ολίγο το σπρώξιμο για μια selfi e δίπλα στον πρόεδρο του κόμματος, όχι μόνο από τους απλούς φίλους της ΝΔ αλλά και …πολλούς υποψηφίους …Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολία μπορέσαμε να μπούμε και εμείς ως μέσο ενημέρωσης στον εσωτερικό χώρο του Ξενώνα Ανοικτής Φιλοξενίας της Ένωσης Κυριών Δράμας όπου ο κ. Μητσοτάκης έκανε τις πρώτες δηλώσεις … Πατείς με πατώσε και σπρωξίδι μέχρι λιποθυμίας… ευτυχώς στην συνέχεια η κατάσταση ομαλοποιήθηκε τουλάχιστον προσωρινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ