Ανεμοδείκτης

0
5064

O ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και πρώην Δήμαρχος Καβάλας Κώστας Σιμιτσής που στηρίζεται απο το ΚΙΝΑΛ μετέβη την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη διεξάγοντας συναντήσεις και συζητήσεις με στελέχη του ΚΙΝΑΛ από τον Νομό Έβρου όπως και με άλλους πολίτες που επιθυμούν να συνταχθούν στην προσπάθεια που κάνει η παράταξή του με στόχο τις περιφερειακές εκλογές στην ΠΑΜΘ. Ο κ. Σημιτσής δίνει ιδιαίτερη σημασία στην περιοχή με φόντο την εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Άνοιξης και μάλιστα όπως ακούγεται θα έχει πρόγραμμα συχνών επισκέψεων στον Νομό Έβρου.

ΤΗΝ πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος με την παράταξη Πόλη+Ζωή κάτι που λεγόταν ανεπίσημα εδώ και ενάμιση μήνα τουλάχιστον επιβεβαίωσε και δημόσια ο Λευτέρης Χρυσοχοΐδης λέγοντας ότι η απόφασή του αυτή έχει σχέση με τον τρόπο που χειρίστηκε την ήττα της παράταξης ο Κυριάκος Χαρακίδης στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Ο ίδιος είπε ότι είναι σε επαφή με την Δημοτική Παράταξη Project Δράμα 2020 της οποίας επικεφαλής είναι ο Αλέξης Τσιαμπούσης.

ΤΑ πρώτα 13 ονόματα του συνδυασμού του με την ονομασία “Προοπτική για την Δράμα” ανακοίνωσε για τον Δήμο της Δράμας ο Κοσμάς Καλαϊδόπουλος. Στην πρόσκλησή της η παράταξη απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δραμινούς να περιθωριοποιήσουν όσους διοίκησαν μέχρι σήμερα τον Δήμο λέγοντας ότι φέρουν ευθύνη για το κατάντημά του.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Καλφόπουλος πρώην επικεφαλής της παράταξης Project Δράμα 2020 μπαίνει και πάλι και μάλιστα από τους πρώτους στην προεκλογική κούρσα με στόχο την επικράτηση της παράταξής του στις εκλογές της ερχόμενης άνοιξης. Το όνομά του είναι το πρώτο που ανακοινώθηκε επίσημα από την ίδια δημοτική παράταξη τις προηγούμενες ημέρες.

ΜΕΤΑ τον Νίκο Ηλιάδη που ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Ενώνουμε την Δράμα και στην επιστολή του μιλά για έλλειψη συντονισμού, σολομώντειες λύσεις και αναβλητικότητα, παραιτήθηκε και ο Τάσος Βασιλειάδης, όχι από την δημοτική παράταξη, αλλά από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Δράμας τις προηγούμενες ημέρες για λόγους προσωπικής ευθιξίας που άπτονται της μη εύρυθμης λειτουργίας αυτών των επιτροπών όπως αναφέρει σε επιστολή του σημειώνοντας ότι αυτό αποβαίνει εις βάρος των δημοτών της Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ