Αντίο, Θόδωρε

0
1792

Ο αθλητισμός της Δράμας και η δημοσιογραφία αποχαιρετούν σήμερα τον Θόδωρο Μπουδακίδη


Ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός σε όλους τους Δραμινούς. Υπήρξε συνεργάτης των «ΧΡΟΝΙΚΩΝ» σχεδόν από την αρχή της έκδοσης της εφημερίδας. Ο Θεόδωρος Μπουδακίδης, αναντικατάστατος αθλητικογράφος, με βαθιές γνώσεις για την ιστορία του αθλητισμού στη Δράμα και όχι μόνο, αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν είναι πια μαζί μας από το βράδυ της Τρίτης.
Είναι κάποιες φορές που οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν τα συναισθήματα, αυτά που ξεδιπλώνουν οι στιγμές που ζήσαμε όλοι μας στην εφημερίδα με τον Θόδωρο. Μοιάζει σχεδόν απίστευτος ο ξαφνικός χαμός του και δημιουργεί τεράστιο κενό τόσο σε εμάς που τον γνωρίσαμε, όσο και στην τοπική κοινωνία και στα αθλητικά δρώμενα της Δράμας. Ήταν ένας άνθρωπος χαμογελαστός, αγαπητός, με γνώσεις που λίγοι διαθέτουν για τον αθλητισμό και την ιστορία του. Ένας άνθρωπος που αγάπησε πραγματικά την ιστορική ομάδα της Δόξας Δράμας, δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας.
Ο Θόδωρος είχε γράψει ατελείωτες σελίδες με την πένα του, στα χρόνια της διαδρομής του στην αθλητική δημοσιογραφία. Ένας αγνός φίλαθλος αλλά και αληθινός «Μαυραετός» ταυτόχρονα, είχε παρουσιάσει αναλυτικά και με τον δικό του εξαιρετικό τρόπο, το πόνημα των 15 χρόνων της Δόξας Δράμας στην Α’ επαγγελματική κατηγορία την περίοδο 1979-80 έως 1994-95. Το λεύκωμα του με τίτλο «Δόξα Δράμας 1980-1995: τα δεκαπέντε χρόνια της Δόξας στην Α’ επαγγελματική κατηγορία» είχε παρουσιαστεί στις 21 Μαΐου του 2018 στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Δράμας.
Τα «ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας» εκφράζουν τα βαθειά τους συλλυπητήρια στους ανθρώπους της οικογένειάς του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό των 12 Αποστόλων στη Δράμα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της δραμινής γης που θα τον σκεπάσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ