Απεργία στις 25 Σεπτεμβρίου

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΑΜΑΣ - ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.

0
566

Από το Εργατικό Κέντρο Δράμας λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Απειλές δέχθηκε ο οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ συν. Ευάγγελος Μουτάφης από κομματικά «συνδικαλιστικά» στελέχη του ΠΑΜΕ διότι η πλειοψηφία της διοίκησης της Συνομοσπονδίας δε δέχθηκε την ημερομηνία της απεργίας που το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ θέλει να επιβάλλει.
Οι επαγγελματίες συνδικαλιστές του ΚΚΕ ξαναχτυπάνε, έχοντας εμφανή στόχο τη διάλυση του κινήματος εδώ και πολύ καιρό, αφού με μεθόδους τραμπουκικές έχουν ήδη παρεμποδίσει τη διενέργεια εκλογικών συνεδρίων τόσο στην κορυφαία συνδικαλιστική οργάνωση, τη ΓΣΕΕ αλλά και στη μεγαλύτερη ομοσπονδία της χώρας, την ΟΙΥΕ με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν νόμιμα εκλεγμένα όργανα παρά μόνο διορισμένες προσωρινές διοικήσεις.
Η σκοπιμότητά τους είναι πλέον ξεκάθαρη: να διαλύσουν τα συνδικάτα που εκπροσωπούνται από άλλες παρατάξεις για να «αλωνίζουν» τα συνδικάτα που συντάσσονται με τις γραμμές τους, κοινώς για να κάνει ό,τι θέλει η σταλινική μαφία του ΠΑΜΕ.
Τα μέλη του ΔΣ του ΕΥΚ Δράμας –κατά πλειοψηφία- καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τις ενέργειές τους αυτές. Καλούμε τον κόσμο της εργασίας να στηρίξει τα ελεύθερα δημοκρατικά συνδικάτα με τη συμμετοχή τους στην απεργία, η οποία θα γίνει στις 25-9-2019 όπως αποφάσισαν στην πλειονότητά τους οι δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας.
ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ