Από σήμερα η 4η συνάντηση Mammoth στο Καστανόδασος της Μικρόπολης

1
688

Χειμερινή διαβίωση με μοτοσυκλέτα και εντουροβόλτες στην ορεινή Δράμα


 

Με τη συμμετοχή φίλων της μοτοσυκλέτας από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Κέρκυρα και άλλων περιοχών ξεκινά σήμερα στην Μικρόπολη του Δήμου Προσοτσάνης η 4η συνάντηση Mammoth, όπως είπε χθες στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας ο κ. Θεόδωρος Δημητριάδης πρόεδρος της Μοτολέσχης «Κάβειροι» (που διοργανώνει την συνάντηση) και έφορος εκδηλώσεων της ΜΟΤΟΕ.
Η συνάντηση που διαρκεί από 26 έως 29 Ιανουαρίου γίνεται στο Καστανόδασος, επάνω από την Μικρόπολη Δράμας, με διαμονή σε ελεύθερο κάμπινγκ.
Πρόκειται για ένα αξιόλογο θεσμό για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια που διοργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ και αποτελεί ουσιαστικά χειμερινή διαβίωση με μοτοσυκλέτα, στο πλαίσιο της οποίας η διαμονή των μοτοσυκλετιστών θα γίνει σε αντίσκηνα.
Η έναρξη της 4ης χειμερινής συνάντησης έχει προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη στις 11 το πρωί, οπότε και θα γίνει το άνοιγμα της γραμματείας και το καλοσώρισμα των δικυκλιστών. Στις 21.00 έχει προγραμματιστεί μουσική βραδιά με τους D.J. Devil και ΜΟΤΟΕ Band. Αύριο Παρασκευή στις 17.00 θα υπάρξει ενημέρωση για τους διοργανωτές και λίγα λόγια από την ομοσπονδία (ΜΟΤΟΕ) και παρουσίαση των δράσεων για το 2023. Στις 19.00 θα γίνει παρουσίαση με τίτλο: «Ταξίδια σε τρείς Ηπείρους Ευρώπη, Ασία, Αφρική» και στις 21.00 θα ακολουθήσει ελληνική μουσική βραδιά. Το Σάββατο στις 10.00 υπάρχει εκδρομικό πρόγραμμα στο Σπήλαιο Μααρά (πηγές ποταμού Αγγίτη) και στο Οχυρό Λίσσε.. Στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί «Εντουροβόλτα» και στις 16.00 ακολουθεί παραδοσιακή φασολάδα με συνοδεία μουσικής (Motorwolf Rock Band) και παραδοσιακά δρώμενα (Μπαμπούγερα Καλής Βρύσης). Στις 18.00 θα γίνει σεμινάριο για τις Πρώτες Βοήθειες σε τροχαίο ατύχημα (από την Protecta). Στις 19.30 θα υπάρξει ταξιδιωτικό αφιέρωμα στην Ασία με τίτλο: «Στον δρόμο του μεταξιού, οδηγώντας στις όχθες του Ευφράτη ποταμού». Στις 22.00 θα γίνουν απονομές, η κοπή πίττας και θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τους «Δραμάδοντες» με έντεχνο και ρεμπέτικο τραγούδι. Την Κυριακή στις 10.30 θα γίνει «εντουροβόλτα», στις 12.00 η κοπή πίττας Λεσχών ΜΟΤΟΕ Αν. Μακεδονίας – Θράκης και θα ακολουθήσει ο αποχαιρετισμός και οι αναχωρήσεις των δικυκλιστών.
Σε κάθε συνάντηση Mammoth, οι φίλοι των δυο τροχών ταξιδεύουν αρκετά χιλιόμετρα για να φθάσουν στη Δράμα και να συμμετάσχουν στη χειμερινή συνάντηση κατασκηνώνοντας στο Καστανόδασος Μικρόπολης και δημιουργώντας μία μοναδική παρέα που όπως αποδείχθηκε αφήνει μοναδικές εμπειρίες. Ο αντίκτυπος της χειμερινής αυτής συνάντησης είναι πάντα θετικός με αποτέλεσμα ο θεσμός να επαναλαμβάνεται προσκαλώντας τους δικυκλιστές σε μια πραγματικά ξεχωριστή απόδραση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!