Αποφάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023 θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας τη Δευτέρα

0
756

Τα νέα έργα είναι ύψους 1.258.279,99 ευρώ και τα συνεχιζόμενα ή ανεκτέλεστα από προηγούμενες περιόδους είναι ύψους 5.344.835,44 ευρώ


Για την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Δράμας για το έτος 2023 θα αποφανθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας, το απόγευμα της Δευτέρας κατά την τακτική συνεδρίασή του.
Τα νέα έργα που προτείνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Δράμας είναι ύψους 1.258.279,99 ευρώ ενώ τα συνεχιζόμενα έργα ή ανεκτέλεστα από προηγούμενες χρήσεις είναι ύψους 5.344.835,44 ευρώ. Συνολικά το ύψος των έργων του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Δράμας περιλαμβάνει έργα ύψους 6.603.115,43 ευρώ.
Το σύνολο των νέων έργων που περιλαμβάνονται στο τεχνικό Πρόγραμμα για την Κοινότητα Δράμας αγγίζει τα 629.140 ευρώ ενώ τα έργα που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα για την Κοινότητα Δράμας και είναι συνεχιζόμενα ή ανεκτέλεστα από προηγούμενες χρήσεις, είναι ύψους 3.145.717,29 ευρώ.

Τα νέα έργα του Τεχνικού Προγράμματος του 2023 για την Κοινότητα Δράμας
Στα νέα έργα για την Κοινότητα προγραμματίζονται η ανάπλαση γύρω από τη λίμνη της Αγίας Βαρβάρας και το Ιστορικό Κέντρο. Ανακαίνιση WC (τουαλέτα) και καμαρινιών στο Θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας. Ήπιες επεμβάσεις στα πεζοδρόμια και στο τοιχίο της λίμνης περιμετρικά. Ήπιες επεμβάσεις σε δρόμους περιοχής Ιστορικού Κέντρου & Αγίας Βαρβάρας: Βασ. Όθωνος, Σολωμού, Ναυαρίνου, Κιλκισίου, Κουντουριώτη κ.ά. Επίσης ήπιες επεμβάσεις στις διαδρομές του πάρκου της Αγίας Βαρβάρας. Παγκάκια κατά μήκος του πεζοδρομίου παραλίμνια. Φώτα μέσα στη λίμνη και σιντριβάνι μέσα στη λίμνη που να παίζει μουσική. Αντικατάσταση φωτιστικών και ενίσχυση φωτισμού στην οδό Αδριανουπόλεως. Οδοποιία Κοινότητας Δράμας 2023. Επεκτάσεις-μετατοπίσεις Ηλεκτροφωτισμού. Κατασκευή ταφώνων στα νεκροταφεία Αμπελακίων. Βελτίωση παιδικών χαρών Κοινότητας Δράμας και βελτίωση χώρων πρασίνου Κοινότητας Δράμας.

Τα νέα έργα στο τεχνικό πρόγραμμα για τις υπόλοιπες κοινότητες του δήμου είναι:
Στην Κοινότητα Ξηροποτάμου έργα οδοποιίας και επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού. Ομοίως και στην Κοινότητα Χωριστής. Στην Κοινότητα Κουδουνίων, στα νέα έργα περιλαμβάνονται μόνο έργα οδοποιίας. Στην Κοινότητα Μυλοποτάμου έργα οδοποιίας και έργα συντήρησης του προαύλιου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Μυλοποτάμου. Στην Κοινότητα Μοναστηρακίου, προγραμματίζονται έργα οδοποιίας, έργα συντήρησης των Νεκροταφείων και έργα επέκτασης δικτύου φωτισμού. Στην Κοινότητα Νικοτσάρα προγραμματίζονται μόνο έργα οδοποιίας. Στην Κοινότητα Καλού Αγρού προγραμματίζονται έργα επέκτασης δικτύου φωτισμού, η προμήθεια φωτιστικών δρόμου (εξωτερικού χώρου) και έργα οδοποιίας. Στην Κοινότητα Μικροχωρίου προγραμματίζονται έργα οδοποιίας. Στην Κοινότητα Καλλιφύτου, έργα οδοποιίας, συντήρησης των νεκροταφείων και συντήρησης του κοινοτικού Κτιρίου (αίθουσα φιλαρμονικής – αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου). Στην Κοινότητα Μαυροβάτου, έργα διαμόρφωσης κοινοχρήστων χώρων. Στην Κοινότητα Μακρυπλαγίου, έργα οδοποιίας, ανακατασκευής ποτίστρας και μετατόπισης κολόνας. Στην Κοινότητα Λιβαδερού, έργα οδοποιίας. Στην Κοινότητα Σιδηρονέρου, έργα οδοποιίας και συντήρησης της κοινότητας και στην Κοινότητα Σκαλωτής, έργα οδοποιίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ