Αργύρης Πατακάκης: Εμπαιγμός η αναβάθμιση της ανατολικής εισόδου της Δράμας

Αργύρης Πατακάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος -«Περιφερειακή Σύνθεση»

0
1465

Άλλο ένα ψέμα της Διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ, η οποία όχι απλώς αδιαφορεί για την Δράμα, αλλά πλέον οι ενέργειές της βλάπτουν σοβαρά τον τόπο μας.

-2019: Ανακοίνωση ένταξης της αναβάθμισης της ανατολικής εισόδου της Δράμας, σε συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γ. Παπαδόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο του Π.Σ. ΑΜΘ Χ. Παπαθεοδώρου και τον Εντ. Περιφερειακό Σύμβουλο Γ. Παπαεμμανουήλ, μετά από σύσκεψη που είχε προηγηθεί με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Μέτιο. Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας δήλωσε «Η διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει ακόμη και μέσα στο 2020 ενώ ο χρόνος υλοποίησης του έργου είναι 2 χρόνια».
Φυσικά, όλοι οι κάτοικοι της Δράμας βλέπουμε ότι δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως για το συγκεκριμένο θέμα και τα έργα έμειναν μόνο στα λόγια.

-2022: «Υπάρχει ένας προβληματισμός, που θα τον συζητήσουμε ξανά και θα σας ανακοινώσουμε τις αποφάσεις μας» δήλωσε κατά τη διαδικασία του δημόσιου απολογισμού πεπραγμένων για το συγκεκριμένο έργο ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος.

Η αρχική εκτίμηση ότι το έργο θα έχει τελειώσει μέχρι το 2022 παραμένει ακόμα απλά μια συζήτηση. Είμαστε όλοι μάρτυρες της ανεπάρκειας και της ανικανότητας τους, όμως πλέον δεν πείθουν κανέναν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ