Αυξάνεται συγκρατημένα η πληρότητα στα ξενοδοχεία

- Έκδηλη η ανησυχία των ξενοδόχων για την φετινή προοπτική λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου - Αυτή τη στιγμή στη Δράμα κυμαίνεται στο 50 - 60% και αναμένεται να φθάσει στο 85 - 90% μετά τις 20 Δεκεμβρίου

0
724

Συγκρατημένα αυξητική πορεία παρουσιάζουν οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Δράμας όσο πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους. Οι κρατήσεις βέβαια δεν έχουν ακόμη φθάσει στο «ζενίθ» κάτι που αναμένεται να γίνει το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.
Αυτή τη στιγμή η πληρότητα στα ξενοδοχεία του Νομού Δράμας δεν ξεπερνά το 50 – 60% όπως είπε μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας κ. Άγγελος Καλλίας, προσθέτοντας ότι από ότι φαίνεται το ποσοστό αυτό θα φθάσει γύρω στο 85 – 90% στο τελευταίο δεκαπενθήμερο των γιορτινών ημερών, δηλαδή από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. «Κρατήσεις γίνονται από όλη την Ελλάδα αλλά κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα, από την Θράκη, αλλά και την Ανατολική και την Κεντρική Μακεδονία περιλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση των “Χ” που κυκλοφορεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ