Χ. Τοψίδης: «Με κάνετε να νιώθω πραγματικά δραμινός»

Παρουσία πλήθους κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Περιφερειακής Σύνθεσης”

0
1745

Στο εκλογικό κέντρο της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση” με επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χριστόδουλο Τοψίδη, που βρίσκεται στην οδό Περικλέους Κάβδα 4-6 στη Δράμα, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαΐου, τα προγραμματισμένα εγκαίνια και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Στην τελετή του Αγιασμού παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι άλλων συνδυασμών για τις περιφερειακές αλλά και δημοτικές εκλογές τους οποίους ο κ. Τοψίδης καλωσόρισε κατά τον χαιρετισμό του. Ο ίδιος επεσήμανε το ενδιαφέρον του για τον Νομό Δράμας σημειώνοντας ότι έχει επισκεφτεί τον Περιφερειακή Ενότητα Δράμας περίπου 120 φορές από τις αρχές Αυγούστου, οπότε και ξεκίνησε η προεκλογική προσπάθεια του συνδυασμού του. “Με κάνετε να νιώθω πραγματικά δραμινός” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τοψίδης θέλοντας να δείξει την εγκάρδια υποδοχή του σε κάθε επίσκεψη.
Ακόμη αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη ενδοπεριφερειακή ανισότητα σε βάρος του Νομού Δράμας για την οποία έχει προηγηθεί σειρά συζητήσεων κατά το παρελθόν. “Υπήρχε ανισότητα και αδικία όλα αυτά τα χρόνια από την Περιφέρεια προς την Δράμα. Θα εξισώσουμε αυτή την αδικία και θα προσπαθήσουμε πραγματικά για αυτά τα νέα παιδιά που βρίσκονται εδώ, να είναι καλύτερη η επόμενη ημέρα. Να υπάρχουν δουλειές. Να υπάρχουν θέσεις εργασίας, δρόμοι και οδικές συνδέσεις. Εξήγησε ακόμη ότι το πρόγραμμα της “Περιφερειακής Σύνθεσης” θα υπάρχει σε έντυπη μορφή αυτές τις ημέρες ενώ ήδη από την Παρασκευή 10 Μαΐου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της παράταξης, όπως διευκρίνισε.
Μιλώντας για τους 12 υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής του στη Δράμα είπε ότι είναι όλοι άξιοι και τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους. Πρόσθεσε ότι η Περιφερειακή Σύνθεση είναι ένας συνδυασμός που διεκδικεί την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ και δεν είναι συμπλήρωμα ή κομματικό μόρφωμα. “Είμαστε μια ανεξάρτητη προσπάθεια και η δύναμή μας είστε όλοι εσείς” είπε ο κ. Τοψίδης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους. Εξομολογήθηκε επίσης ότι παλαιότερα δεν είχε πολλούς γνωστούς στη Δράμα αλλά μετά απο αυτή την προεκλογική διαδρομή νοιώθει πολύ ευτυχής που έχει γνωρίσει όλους αυτούς τους νέους φίλους.
Αμέσως μετά τον χαιρετισμό του κ. Τοψίδη παρουσιάστηκαν οι δώδεκα υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού στη Δράμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ