Χαρά Κεφαλίδου: Ερώτηση στη Βουλή για το άνοιγμα Τελωνείου Εξοχής Δράμας

0
2314

Ερώτηση κατέθεσε χθες η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας, προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Τουρισμού και Υγείας σχετικά με το άνοιγμα Τελωνείου Εξοχής Δράμας.
Με τη συγκεκριμένη ερώτηση η κ. Κεφαλίδου ζητά την επίσημη απάντηση της Κυβέρνησης για το εάν υπάρχει στρατηγική, σχεδιασμός και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ανοίγματος
του Τελωνείου της Εξοχής με ασφάλεια στο κοινό.
Η κυρία Κεφαλίδου με την ερώτησή της τονίζει: «Σύμφωνα με δηλώσεις των αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών η τουριστική περίοδος ξεκίνησε για τη χώρα μας στις 14 Μαΐου 2021. Δεν έχουν όμως προβλεφθεί και ληφθεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και η τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων για το ταυτόχρονο άνοιγμα των χερσαίων συνόρων και τελωνείων της χώρας. Προϋπόθεση η ασφαλής είσοδος και έξοδος των τουριστών με τήρηση συγκεκριμένων προδιαγραφών.
Είναι απορίας άξιο γιατί η ΠΕ Δράμας για άλλη μια φορά μένει έξω από τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις και το Τελωνείο της Εξοχής, αν και έχει όλες τις απαραίτητες υποδομές για να υποστηρίξει τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα, παραμένει κλειστό.
Την ίδια ώρα για το Τελωνείο της Νυμφαίας έχει δρομολογηθεί το άνοιγμά του μετά από
παρεμβάσεις τοπικών παραγόντων.
Ερωτώνται μετά τα ανωτέρω οι κ.κ. υπουργοί:
Υπάρχει στρατηγική, σχεδιασμός και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ανοίγματος του Τελωνείου της Εξοχής με ασφάλεια στο κοινό;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ