Χαρά Κεφαλίδου: Καταγραφή, διαχείριση και μέγιστη αξιοποίηση των δωρεών στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας

0
1762

Συγκινητική και άμεση ήταν η προσφορά της τοπικής κοινωνίας καθώς και των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων προς το Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας κατά τη διάρκεια της πρωτόγνωρης πανδημίας του COVID 19. Πλήθος απλών πολιτών, συλλόγων, φορέων, επιχειρήσεων από την πρώτη στιγμή στάθηκαν αρωγοί στο τιτάνιο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου της πόλης μας μέσω της διάθεσης δωρεών (χρηματικών και μη). Η πολύτιμη συνεισφορά τους συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ακόμη και σήμερα, έξι μήνες μετά.
Εν όψει πιθανού δεύτερου “κύματος” πανδημίας το Νοσοκομείο πρέπει να θωρακιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να ανταποκριθεί και πάλι με επιτυχία στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Στην κατεύθυνση αυτή η μέγιστη αξιοποίηση των δωρεών πρέπει να είναι δεδομένη.
Με Ερώτησή – ΑΚΕ η Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ζητά να ενημερωθεί από τον Υπουργό Υγείας σχετικά με την καταγραφή, διαχείριση και μέγιστη αξιοποίηση των δωρεών που έχουν γίνει προς το Γενικό Νοσοκομείο της Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ