«Δεσμεύτηκαν να συνδράμουν όλοι ως αρωγοί και συμπαραστάτες για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων, χωρίς μικροκομματικούς υπολογισμούς»

0
1502

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γεώργιου Παπαδόπουλου με τον βουλευτή Δράμας κ. Θεόφιλο Ξανθόπουλο και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Δράμας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος δέχθηκε στο χώρο του γραφείου του τον βουλευτή Δράμας κ. Θεόφιλο Ξανθόπουλο μαζί με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Δράμας, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης προχώρησε σε μία διεξοδική ενημέρωση για την μέχρι τώρα εξέλιξη του δρόμου Δράμας-Αμφίπολης, του δρόμου Δράμας-Καβάλας, καθώς και για το ζήτημα της σύνδεσης της Δράμας με τη νέα Σιδηροδρομική Εγνατία και ακολούθησε μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Κοινή πεποίθηση όλων ήταν η καθοριστική σημασία δρομολόγησης αυτών των ζητημάτων, προκειμένου για την άρση της απομόνωσης της Δράμας.
Ο κ. Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε για διαρκή ενημέρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όλων των πολιτικών φορέων, αναφορικά με τα τοπικά ζητήματα ευρύτερης σημασίας, ώστε όλοι να συνδράμουν ως αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια για την επίλυσή τους, χωρίς μικροκομματικούς υπολογισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ