Διεθνής Ένωση Αστυνομικών: Κοινωνική Προσφορά Εθελοντών Αστυνομικών της I.P.A. Δράμας

0
2399

Στα πλαίσια των κοινωνικών τους δράσεων, οι Εθελοντές Αστυνομικοί μέλη της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ενόψει και των Αγίων ημερών του Πάσχα, μετέβησαν το πρωί της Δευτέρας 19 Απριλίου στις αποθήκες του Δήμου Δράμας στο γήπεδο Κραχτίδη, προκειμένου να βοηθήσουν έμπρακτα τους εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας στη διανομή τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης, σε άπορους συμπολίτες μας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ.
Στο πλαίσιο του ιδίου προγράμματος την Παρασκευή 23 Απριλίου οι εθελοντές βοήθησαν επίσης την Ένωση Κυριών Δράμας να μοιράσει τρόφιμα σε ωφελούμενους του προγράμματος, τηρώντας σε κάθε περίπτωση όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας από τον Covid-19.
Να σημειωθεί ότι οι ωφελούμενοι του προγράμματος ανέρχονται σε πάνω από 2.000 Δραμινούς συμπολίτες μας, οι οποίοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Οι εθελοντές των Αστυνομικών I.P.A. Δράμας δήλωσαν ότι: «Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήσια στον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δράμας κ. Παναγιωτίδη Αλέξανδρο, αλλά και την Πρόεδρο της Ένωσης Κυριών Δράμας κ. Τσιαμούρα Αλίκη για το διαχρονικό κοινωνικό έργο που επιτελούν στη Δραμινή κοινωνία. Η I.P.A. Δράμας στηρίζει κάθε δράση και πρωτοβουλία Συλλόγου ή Φορέα με κοινωνικό σκοπό, δείχνωντας έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπο του σύγχρονου Έλληνα Αστυνομικού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ